sobota 27. října 2018

hra skončila


Hra pro tři skončila včera a dnes mám milou povinnost zveřejnit vlastníky tří dárků, které jsem vám chtěla nadělit ke svým narozeninám.
Všem moc děkuji za vaše milé komentáře a ke 14 komentářům u hry ještě přidávám komentář Dašky, která jej zanechala hromadně u jiného příspěvku a bylo by nefér ji nezařadit. Její komentář má tedy číslo 15.

Jdu z křížkem po funuse,ale přesto Ti přeji vše nejlepší a ať máš pořád co psát nejen na blog,ale i v Tvé novinářské profesi.(Jak jsem snad dobře usoudila :-D )
Hodně štěstíííííí...zdravííííí a pohodýýýýý...:-D Soutěže bych se ráda zúčastnila,ale zástěrka je na mne malá, obrázek je hezký,tak ten bych brala a třešničkový polštářek ten snad taky.Tak ,že bych do toho šla? :-D
papáček Dáša
Taky 16.10.má narozeniny moje oblíbená herečka Angela Lansbury.(Jesika Fletcher)
Už slavila 93 let.

Tak jdeme na losování. I já jsem zvědavá. Škoda, že těch dárků nemám patnáct. Moc děkuji za přízeň vás všech. Moc mě to těší.


Takže losování je hotovo.

Devítka, která byla vylosována jako první, je komentář:
Všechno nejlepší k narozeninám.
Jarka

Jednička druhá:
Marti, dnes Ti chci především popřát k narozeninám. Někdy to zní jako klišé, ale nejvíc Ti přeji zdraví, štěstí, lásku a hlavně, aby Tě práce stále bavila a těšila.
Patříš k mým blogovým přátelům, za kterými ráda chodím a také někdy o vás vyprávím svému muži. Ráda si zasoutěžím a pokud si můžu vybrat, tak polštářek na moje někdy bolavá záda.
Marti, užij si dnešní den. Růža

Sedmička třetí:
Marti, i já ti přeju všechno nejlepší k narozeninám - štěstí, zdraví, lásku, spokojenost. No prostě všechno, co se přeje... A taky hodně čtenářů blogu a spoustu nápadů na články.
A já bych si vybrala zástěru, protože se s mužem dělím o jednu - s motivem pivních půlitrů, takže je spíš chlapská. Kdyby se na mne štěstí usmálo, měla bych vlastní, hezčí ;-)
Pěkný víkend

Trošku to vypadá, jako by se ani nelosovalo, páč Růža dostává polštářek a Stáni, pošlu ti tu zástěru. Ale je to fakt náhoda. Jaruška si nevybrala nic konkrétního, tak na ni zbyl můj akryl. 
Tak nevím, jestli ho chce.
Všem děkuji ještě jednou za krásné komentáře a snad vylosované moje dárky potěší. 
Růži a Stáni, vaše adresy mám. Jaruško, poprosím o email.
Mějte hezký víkend. Já ho mám dnes dost nabitý. Dopoledne jedeme do Prahy na oslavu narozenin našeho vnoučka Tomáška (7 let), potom Pardubice premiéra a v noci domů. A zítra mě čeká práce.

9 komentářů:

  1. Jé, já vyhrála :-o. Marti, moc děkuju a na zástěru se těším. Užij si oslavy i premiéru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, mám radost s tebou. Vypadá to jako plán, ale byla to náhoda. Ale je pravda, že jsem na tu zástěru pro tebe myslela :-) Díky moc, vše jsem si včera užila a dnes letím, příjemně unavená pracovat. Měj hezkou neděli.

      Vymazat
  2. Srdečne gratulujem vylosovaným, nech si tvoje darčeky pre nás užijú v zdraví. Sú naozaj veľmi pekné. A ty si užívaj oslavu u vnúčika a samozrejme aj premiéru ... Marti, maj sa fajn. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laury, děkuji. Doufala jsem, že když si se konečně jednou zúčastnila, nějaký balíček poputuje na Slovensko :-) Tak příště. Posílám ti moc pozdravů.

      Vymazat
    2. ♥ To je v poriadku ... určite sa ešte dákej hry zúčastním ... :) Za pozdravy ďakujem ... L.

      Vymazat
  3. Tak já prošvihla Martiny narozeniny! Marti, dodatečně, ale od srdce...všechno nejlepší! Ať se Ti splní každé přání a hlavně a úplně nejvíc Ti přeji pevné zdraví! To ostatní snad přijde. Výhercům samozřejmě gratuluji, vybrala jsi jim krásné dárky.
    Jindra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jindřiško, moc ti děkuji a přesně hlavně to zdraví, ostatní už půjde samo sebou. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Gratuluji vítězkám a přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, jsem konečně doma a tak jsem jako první nakoukla k Tobě. A koukám, že jsem vyhrála, mám velikánskou radost a moc, moc děkuji. Růža

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.