pondělí 6. července 2015

něžná zákoutí








Při dnešní procházce s mojí mámou, je u mě na "prázdninách", něco jako prázdniny u babičky jen obráceně, jsem objevila některá zákoutí, která mě upoutala. Kouzlu starých studní s pumpou nikdy neodolám.
(Zachytila jsem aspoň na mobil, protože jsem nebyla připravena..)

4 komentáře:

  1. Krásné zákoutí, mám ráda staré oprýskané studny, nebo lavičky co mluví o starých časech, dobrý pojem maminčiny prázdniny u Vás, když ještě žila manželova mamka, tak měla zimní dovolenou u nás, jak říkávala se snídaní málem do postele, ale už není a chybí nám. Maryša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, děkuji za komentář, také mám ráda staré oprýskané věci a mamka bydlí na Moravě blízko ségry a bráchy a já vzhledem k vzdálenosti ji tak často nevidím, tak k nám jezdí každý rok na 14 dní na prázdniny :-) M.

      Vymazat
  2. Jééé..tak jsi mi připomněla,že musím "sedět" na manželovi,ať nám znovu našroubuje pumpu.Když čistil studnu,tak ji sundal a zůstala za stodolou-doufám,že tam ještě je..:-D Taky se mi líbí a mám ji doma a nekochám se !!!!!!
    Hezký den a díky za návštěvu u mně.:-D
    Daška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za stodolou je jí opravdu škoda. My máme jen repliku, ale i tak zahradě a studni svědčí.a my se kocháme. Doufám, že už se kocháš taky. M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.