úterý 7. července 2015

živá voda





Dnešní ranní koupání  v průzračné vodě v pískovnách s kachnami a rybkami :-) Zkrátka živá voda.

6 komentářů:

  1. Tay jsme jezdili do piskovny...voda tam byvala uzasna..jen tehdy tam byly jeste nejake stroje a uprostred vedl kabel elektrickeho vedeni..zvlastni pocit, mela jsem strach, abychom jednoho dne nezustali lezet na hladine :o]..mej se moc krasne Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Inko, myslela jsem, že si užíváš Ameriky a Ty stíháš i číst :-) My jsme chodili do pískovny u Brandýsa, když byly děti malé, tam je to opravdu velké. A tady toto kousek od nás u Roudnice to včera objevil syn, tak jsme to dnes museli vyzkoušet. Užívej si. M.

      Vymazat
  2. Marti to je krása :o) Také spíše navštěvuji tyhle přírodní vody než koupalište :o)
    měj se moc hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Marti, je tam moc hezky. Koupaliště jsem navštěvovala s dětmi, když byly malé. Jinak koupaliště nemám ráda a chodíme tam pouze večer na diskotéku :-) Měj se krásně. M.

      Vymazat
  3. Marti, tak tam je krásně a klid, my dříve jezdili do Brodku u Pv, do zatopeného lomu, krásná voda úplně průzračná a když byl takový zvláštní svit slunce, byly vidět stroje na dně, které tam zůstaly při zatopení lomu. Pak lom oplotili a koupat se tam nesmí :o(. No a teď tu prší a je jen 19°C. Pěkný večer Maryša :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, ano je tam klid a ráno tam ani nebylo moc lidí. Stroje tam už nejsou. No teď už ani u nás není na koupání, sice už neprší, pršelo jen v úterý v noci, ale ochlazení je znát a je to příjemné. Hezký den. M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.