sobota 26. prosince 2015

ještě sváteční



Nebyl to plán, ale prostě to tak vyšlo.
Přes svátky jsem téměř nebyla na počítači.
Od 23.12. u nás byla máma mého muže a 25.12. jsme se sešly tradičně téměř celá rodina. Jediné využití počítače byl skype pro spojení s dcerou v Paříži již tradičně při štědrovečerní večeři a pak pokračování druhý sváteční den se všemi.
Stromeček máme letos bílý a fialový, i když nafocený s rozsvícenými světýlky vypadá trochu jinak, ale líbí se nám. Také štědrovečerní tabule byla celkem povedená a svůj talíř měla připraven i dcera on line.
Dárečky pod stromečkem 25.12. jsou jen od nás, další ještě přinesl Ježíšek později, ale už jsme nic nefotili, abychom nekazili slavnostní atmosféru.
Největším překvapení pro mě a mého muže byl asi voucher na letenky do Paříže na některou z premiér naší dcery. Zbývá jen vybrat termín.
S mým mužem jsme rodinu překvapili knihou, kterou jsme vydali. Obsahuje příběhy, které jsem psala před vznikem blogu a výběr z blogu.
Takže pohodový druhý svátek vánoční všem.

P.S. Jmenovky na dárečcích jsou výherní losy, takže jsme měli i trochu napětí. Nikdo z nás nevyhrál, ale o to vůbec nešlo...






4 komentáře:

  1. Milá Marti, krásné svátky a hlavně gratuluji k vydání knížky..to je nádherný dárek! My měli také losy a já vyhrála 50 Kč, syn stovku a pak už nic,ale jak vidím tak jsme byli vlastně velice úspěšní oproti vám:o)... Krásně si užívejte..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, moc děkuji. A měli jste větší štěstí než my. Vlastně jsem si uvědomila, že někdo z nás vyhrál dvacku :-) Tobě také hezké dny a odpočiň si od školy, i když vím, že svou práci miluješ. M.

      Vymazat
  2. Marti, letos máme poprvé stříbrný smrček, vždy byla borovička, letos laděno klasika - zlato-červený :) Váš je krásný o to víc, že fialová je má oblíbená barva, mám halenky všeho druhu :), štědrý den byl krásný jako u všech, ale ale včera zlý sen - umřela mi mamka. Krásné vánoční dny a do nového roku - štěstí, zdraví, pohodu a hodně všemožných úspěchů, Tobě i rodince přeje Maryša :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, upřimnou soustrast.
      Také ti přeji hezčí dny a šťastné vykročení do nového roku a hlavně zdraví. M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.