pátek 4. března 2016

co je na světě nejsladší podruhé



Naše Justýnka často mění místa na spaní viz příspěvek zde
Nejvíce spí tedy s námi v posteli, má i vlastní polštářek, a funí mi do obličeje, ale občas vymění postel za něco jiného i méně pohodlného.
Těžce nese, když někam odjedeme, ostatně jako každý domácí mazlíček, a hlídá ji někdo jiný. 
Po návratu z Paříže, bylo to pro ni moc dlouhý, se od nás týden nehnula. 
Ležela s námi u televize, ven šla pouze s námi na jednu kuřáckou siestu, chodila se mnou na toaletu, čekala v koupelně, až se osprchuji (normálně se vody bojí), spala s námi v posteli, no hlídala si nás.
Teď objevila úplně nové místo. Poslední tři dny spí u šatny na krabici s cestovní taškou, která ještě voní Paříží. Myslím tedy, že nejvíc by se jí líbilo v té krabici, ale ještě ji nenapadlo sundat víko, což vím, že dokáže.
Že by nám něco chtěla naznačit?

8 komentářů:

  1. Ty naše kočky, koukám že je to jak u nás doma, spí všude možně, nejraději s námi v posteli, ta nejmenší, Máya mě hlídá na každém kroku když jsem doma, vyprovází mě do práce a Ondřej nejstarší kocou mě vždy po návratu z práce vítá, slyší auto už z dálky a přiběhne domů z polí. Je skvělé mít tyhle 4 nohé kamarády. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. To rozhodně. Obohacují nám život. Díky za komentář. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti - už nikam ani na krok... žádné cestování nebude - dala jasně najevo, že s tou taškou už se hejbat nebude :)))
    Je krásná ✿
    Krásný víkend přeji, R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, ano myslím, že to se nám snaží říct :-) Ano, je moc hezká a moc hodná, až neuvěřitelně čistá duše. Také přeji hezký víkend. M.

      Vymazat
  4. My z manzelom si vyberame take cesty kde s nami moze aj nas yorkschir. Ked vytiahneme tasku, chudak rychlo sa nastahuje do nej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, s pejsky je možné cestovat, také jsme cestovali, když jsem jej ještě měli. Kočka by ale byla ve stresu, kočky nemají ráda změnu ani ve svém domově, natož je odtáhnout někam jinam. To jim nesvědčí.

      Vymazat
    2. Viem s macickami to nie je take jednoduche.nakolko macky nemame ani sme nemali, som prekvapena ked citam, ako sa chovaju, ake u mudre.

      Vymazat
    3. Ano, kočičky jsou chytré a někdy mají svoji hlavu :-)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.