sobota 12. srpna 2017

no nakonec to zbytečnost není, ale ...



přišla jsem na to až po ... 
Opět jsem koupila něco, pro co jsem ale vůbec nešla.
Je pravda, že v Pepco se mi toto líbilo už minule, ale viděla jsem to jako zbytečnost. 
O našem nákupu už jsem tady psala. Objevili jsme Pepco a říkala jsem, že to bude náš obchod.
Původně jsem tam šla pro něco malého pro maličkou holčičku, něco krásného, co by se mi líbilo.
Opět mě zaujala tato naprosto zbytečná věc na dopisy, pohledy, upomínky :-) a letáky, které můj muž miluje a já mu je vždy hned vyhodím do tříděného odpadu, páč mě rozčilují rozložené na lince, a pak je musím znovu hledat.
Ježíš, to bude úžasně vypadat v kuchyni u vchodu do předsíně pod hodinami podobného stylu.


Na to jsem ale přišla teprve, až jsem kýženou naprosto zbytečnou věc, kterou nevím jak nazvat - tabule nástěnka či co, koupila. Teprve pak jsem přemýšlela v autě, kam ji vlastně nainstalovat. 
Škoda, měla bych argumenty pro koupi hned.
Pravda v krámu jsem vůbec nevěděla, kam s ní. Jen se mi to líbilo, tato naprosto zbytečná věc pro radost. Přemlouvala jsem mého muže, ať to koupíme. A kam to dáš? Já nevím. Někam. Prodavačka doplňující zboží slyšela naši polemiku. Když poodešel můj muž prohlížet další zboží, říkala jsem už na blogu, on krámy miluje na rozdíl ode mě, zapojila se i ona. 
To víte, on v tom vidí práci. Panebože toto?! To si dokážu přidělat sama, na to chlapa nepotřebuji. No, tak to bych se vůbec neptala. Ale my to tak u nás máme. Musím dosáhnout toho, aby řekl ano :-), aby se mnou souhlasil, bez toho to nekoupím. No je to trochu jako vydírání :-)
No uznejte, toto jsem tam nechat přece nemohla, ne?
Můj muž říká, tys to odhadla. To se sem naprosto hodí.
To mě ještě neznáš?
Už zapomněl, že jsem původně v krámu odpovídala na otázku: kam to dáš?, 
kamkoliv i na záchod na časopisy, pokud nenajdu vhodnější místo.
Ale umístění jej zaujalo natolik, že se pustil do práce sám.
Bylo opět nutné otáčet celý barák na jih.
Přinejmenším posunout hodiny výš.
Mám radost, je to jako "prdel na hrnec" a ještě nakonec docela užitečná věc.
A pro tu mrňavou holčičku jsem taky nakoupila. A ze všeho nejdřív.
Takže cíl cesty byl naplněn víc než vrchovatě.
Nakoupili jsme dárky.


A konečně mám místo i na pohledy, které nám naše děti posílají z celého světa. Nechci je vyhodit a z lednice už mi padají.

20 komentářů:

  1. Já nemám moc v oblibě věci s nápisy, ale jinak to nevypadá špatně - jako držák na časopisy a letáky to může být praktické - aspoň se nikde neválí. Jen nevím, kam přijdou ty pohledy - do horní přihrádky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, oni už v té horní přihrádce jsou. Jen jsem je vytáhla na focení :-) Ano, začíná mi to připadat velmi praktické.

      Vymazat
  2. Dlouho jsem odolávala podobným věcem s anglickými nápisy, říkala jsem si - jsme v Česku, tak proč mám mít doma anglické popisky (obzvláště :o) když anglicky neumím), ale nakonec jsem stejně neodolala a už mám doma povlaky na polštáře a malé cedulky. Koupila si Marti dobře, víš že by se mi to také do kuchyně hodilo? Že bych vytáhla muže do Pepco???
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, já už jsem tady psala, že mi nevadí anglické nápisy, ale je pravda, že jsem s tím taky začala až před časem a moje znalost angličtiny sice už není dobrá, ale na nápisy na polštářích stačí :-) To abych si nekoupila něco, s čím nesouzním. Jestli se ti to hodí, kup si to. Je to za srandu peníz 119,-, takže když se to rozbije či po čase přestane bavit, není to taková škoda. Překvapují mě ty levné věci v Pepco, páč jinde podobné i to sklo je podstatně dražší.

      Vymazat
  3. Marti, mě se to moc líbí a místo jsi vybrala parádní! Krásné dny. Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, v Pepcu také ráda nakupuji a mám to podobné. Občas se mi také něco líbí a nevím, kam s tím. Až když to koupím a přivezu domů, většinou rychle mám jasno a užívám si radost z nákupu. Poličce na časopisy a pohledy jsi našla hezké místo. Pasuje tam. :o)
    Přej příjemný víkend. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, také si myslím, že místo je skvělé. Měj se krásně.

      Vymazat
  5. Ano, chvalim nakup, umiestnenie, krasu i prakticnost ... ale zaujala ma ina vec ... ako musime byt my zeny prefikane. Musime sarmom, recickami a co ja viem cim este. vmanipulovat muza tam, kde ho chceme mat. Aby vsetko bol jeho napad, jeho prvenstvo ... hi hi, som na tom uplne rovnako ... 🙌🙌😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauro, můj muž ví, že nápad je můj :-), jen mu to přišlo zbytečné a to jeho tak si to kup, nemám ráda. Snažím se, aby to chtěl i on. Mohla bych si to klidně koupit sama a bez problémů, ale některé věci zkrátka řešíme společně :-) Hezké dny.

      Vymazat
  6. Marti, pěkná a praktická věc. Místo pod hodinami je super! IVana

    OdpovědětVymazat
  7. Je to bezva. Uživila bych to tady u počítače. Na stolku mi leží spousta mých poznámek. Pěkně bych to měla uložené.
    Prostě dobrý kup to je!
    Hezkou neděli!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, myslím, že se to hodí úplně kamkoliv. I k počítači. Mně teda moc ne, já mám starožitný psací stůl a za zády knihovnu, ale bordel na stole mám pořád, přesně různé poznámky. Ale včera jsem po dlouhé době uklidila a jak se znám, vyhodila nejspíš i to, co budu nutně potřebovat :-) Hezké dny.

      Vymazat
  8. Marti, dobrý kup a dobré rozhodnutí a výborné umístění. Pepco neznám, ale znám sebe a vím, že bych tam určitě taky nakoupila :-) Ať Ti organizér pěkně slouží a plní se pozdravy ze světa!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, no vidíš, organizér :-) Nevěděla jsem, jak to nazvat. Tam by sis určitě vybrala. Díky.

      Vymazat
  9. Dobrý večer,je vidět,že máte vkus.I když my máme bydlení ve venkovském stylu,tak jste to trefila s těma hodinama super.Ale asi bych pro něho našla také možná místo.Krásný zbytek neděle
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, děkuji :-) Venkovský styl se mi líbí, i když jej nemáme, my máme starožitnosti v kombinaci s moderním stylem. Také přeji krásný večer.

      Vymazat
  10. Vono to ve finále vypadá jako souprava s těmi hodinami.
    Na nákupy takových důležitých nezbytností je vysazená moje dcera a nejvíc miluju, jak to umí přenádherně vysvětlit, skoro podobně jako ty....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty hodiny jsou sice kameninové, ale už v tom autě jsem věděla, že to patří k sobě :-)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.