pondělí 20. srpna 2018

a jsem zase tady...


Ahoj všichni moji příznivci. 
Já vím, dlouho jsem se neozvala, ale je léto, co byste chtěli. 
Já naprosto nemám vůbec čas. 
Sice to není jako vloni, kdy jsem se neukázala i tři dny, a moji páníčkové mě neustále hledali a volali a málem nechali rozhlásit tím příšerným hlasitým rozhlasem, který mě budí každý den v pět odpoledne. 
A přiznávám, jednou už se se mnou i smutně loučili.
Letos jim toto fakt nedělám. Chodím domů snídat, občas i večeřet. I přes den se ukážu, aby neměli starost, a posadím se s nimi na zahradě, ale odpoledne či navečer přeskočím plot k sousedovi, a protože soused nemá plot, další cesta k toulání je otevřená. No uznejte, co bych teď dělala doma? 
Až začne podzimní větříček, už tam budu furt, až do jara. 
Zimu a vítr nemám ráda.
Domů se vracím ráno tak kolem sedmé, to už panička pracuje u počítače, tak na ni musím zavolat v předsíni, pozdravím ji a čekám, až mi naloží papání. 
Včera jsem ani nevečeřela, tak mám hlad. 
Jo, představte si páníček mě vážil, protože se mu zdálo, že se nějak ztrácím hahahaha. 
A měl pravdu, zhubla jsem skoro kilo. 
I panička mě chválí, že jsem prý krásná holčička. 
Možná mi přestane i říkat jezevec.
Je normální???!!!
Ježíši, ona mě fotí při ranní očistě. 
To je přece něco tak osobního a soukromého. 
Co kdybych tě já vyfotila ve sprše? No takový trest si nikdo z vás nezaslouží.
Tak se mějte hezky. Já jdu po snídani a umytí spát. Zase někdy přijdu.
Vaše Justýnka.


14 komentářů:

  1. Cauko Justynko... Veru si mi tu uz chybala... Vy by ste si s nasim Filipom rozumeli. Ma totiz rovnake maniere ako ty. Tiez a bud tula, alebo spi niekde v zahrade v tieni stromov. Velmi rad sa ulozi do starej odkvapovej riny, rozmerovo akurat na jeho telo... Dnes rano som ho pocula mravcat uz o pol siedmej, dozadoval sa ranajok. To je pre mna este zavcasu, nemam pracovne povinnosti ako tvoja panicka. Ja som si isla este lahnut. A Filip pekne a trpezlivo cakal pred dverami. Dostal teple mliecko, granulkami pohrdol. A potom zas rychlo von. Justynka, davaj si na seba pozor, aby sa tvoji panickovia nemuseli o teba strachovat. Majte aj s panickou pekny den. A daj o sebe zas niekedy o sebe vediet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laury, velmi pekne ďakujem. Pozri, hovorím, píšem po slovensky skoro ako moja panička. Budem na seba dávať pozor a tiež prajem pekný den a ahoj niekedy na budúce. Pozdravujem aj Filipa.

      Vymazat
  2. Ahoj Justýnko, jsem ráda, že tě zase vidím, ty malá tulačko. Ale doma je nejlíp, viď. Pěkně se proběhnout, prohnat nějakou myšku a pak domů na večeři, aby panička neměla strach. A je vidět, že si držíš figuru, není za tím nějaký fešný kocourek? Mějte se všichni moc hezky, tobě posílám pohlazení a podrbání za ouškem. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Růži, děkuji za pohlazení a podrbání a kocourek za tím rozhodně není. Já nemám kočky vůbec ráda, jsem kastrovaná a prskám na ně. Měj pěkný večer.

      Vymazat
  3. Milá Justýno,
    to nám nedělej, měli jste s naším Edíkem boky jako skříň a ty jsi se nějak polepšila, máš bod navíc.
    Jinak se koukej opatrovat, žádné courání na dlouho, žádné drbání, chytání ptáčků, protože panička by bez tebe nebyla celá a páníček vlastně také.
    Krásný zbytek léta, parádnice !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, neboj, jen co skončí léto, mám svoji váhu zase nahoře. Budu se válet u televize a posteli u paničky a páníčka. I tobě přeji hezké dny. Justýnka

      Vymazat
  4. Tak už píší po druhé.Někam se mi to zašantročilo.Milá Justýnko,posílám pohlazení po tvem krásném kožíšku a pozdravuj paničku,že přeji hezký zbytek dne.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, paničku jsem pozdravovala a taky moc zdraví. A děkuji za pohlazení.

      Vymazat
  5. na té první fotce vypadá Justýna jako opravdové šelma - skoro se bojím, že po mně z PC skočí a uloví si mne ;-). Že ji zdravím, šelmu žíhanou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, to dělají asi ty žluté oči. Naopak tohle je přátelský pohled na mě, možná zamilovaný, jak přivírá oči. Je to nejhodnější zvíře na světě. V životě nikoho ani neškrábla, a když ji děti vadí, tak s vrtícím ocasem odkráčí a ani se po nich neožene. Takže ten pohled to jsem leda mimikry :-) Měj s krásně.

      Vymazat
  6. Justýno, ty jedna! Já bych o tebe tedy měla strach... Tulačko!
    Ale za to kilo tě chválím, taky bych mohla nějaké shodit :o)
    Moc tě zdravím a hladím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já už se ale lepším a za chvíli budu doma furt. Panička mezi námi by taky mohla shodit :-) Děkuji za pohlazení. Justýna

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.