úterý 14. srpna 2018

trochu bizarní...



Já vím. Je to bizarní.
Nehraju ale hru, když se zima zeptá, i když by to tak mohlo na první pohled vypadat. To by znamenalo něco jako plán a já zásadně neplánuju, většinou řeším vše na poslední chvíli. Krémy či make up si objednávám tak, že poslední den už musím používat na ksicht vzorky. 
A když plánuju, tak jen pracovně.
Neřeším plavky v zimě a kozačky v létě. Tohle byla fakt náhoda.
Vím, že jsem otravná s Lidlem, už bych mu mohla dělat fakt reklamu, ale potřebovala jsem nové barvy a plátna na malování a cena je nižší než jinde za stejnou kvalitu. 
Založení eshopu je pro mě neštěstí, páč jsem tam furt. 
V kamenném obchodě by mě nikdo neviděl a urvat si něco v davu a ve frontě by mi fakt za to nestálo ani náhodou. I kdyby dávali něco zdarma. 
Tohle jsem absolvovala vždy jen na přání pro naše vnoučata. 
Pro sebe bych takovou oběť nepřinesla.


A jelikož nerada platím poštovné, hledám vždy ještě zboží, které bych doplnila do potřebné ceny. Takže jsem vybrala ještě pár věcí, jako dlouhé triko pro sebe, tepláky pro Pavla, ty minulé úplně nové si pocákal Savem, když ho dával do bazénu, dává ho tam jednou za čas jen trochu, ale na tepláky to stačilo. Pořád to nebylo dost, a protože vracení zboží z Lidlu je jednodušší snad než nakupování a zadarmo, moc se s tím netrápím. Prostě případně vrátíme.
Prohlížím si boty a objevím tyto moc pěkné kozačky. Změnila jsem styl, krásných kozaček mám dost, ale s vysokým podpatkem a ten teď nemůžu. Prostě se mi musí líbit podpatek nízký. Tvrdím mému muži naprosto bezostyšně, že vlastně žádné podzimní a zimní s nízkým podpatkem nemám a hned objednávám. Druhý den si vzpomenu, fakt jsem zapomněla, a hned se přiznávám. 
Já mám vlastně z loňska tvoje nové kotníčkové.
Samozřejmě si nechávám i ty příchozí. Líbí se mně i mému muži a sedí mi jako bačkory. Kozačky mám ráda zdobené a ne jednoduché a podobné vlastně mám už v několika vydáních, jen na vysokém podpatku a podstatně dražší.
Už jste někdy viděli zátiší s keřem růží a kozačkami?


10 komentářů:

  1. Ahoj Marti, e-shop Lidlu mám taky moc ráda, už jsem u nich objednávala xkrát. Jak se zboží vrací nevím, zatím jsem měla štěstí a vracet jsem nemusela.
    A botky máš pěkný! A že jich máš víc? U bot to nikdy není na škodu 😉
    Měj se prima, hezky den. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Péti, my objednáváme pořád něco a občas vracíme. Neseděly mi šaty, Pavel přibral, a tak někdy neodhadneme velikost a potřebujeme vyměnit. Po celé republice mají kontaktní místa, je to na jejich webu, kam přineseš balíček s papíry, které máš v balíku a s nalepenou adresou. Dostaneš papír o převzetí a zhruba do týdne mám peníze na účtě. V Mělníku máme taková místa snad tři, takže to vezmeme vždy při nákupu. Ale je pravda, že moc nevracíme. Měj hezký den.

      Vymazat
  2. Hezké boty sis objednala. Taky by se mi líbily. V zimě si už na dámu nehraju a podpatky už taky nenosím. Ha,ha - na dámu si nehraju už ani v létě :-).
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já jsem tohle krásné období být za dámu už taky uzavřela. Sice trochu s lítostí, ale vlastně to byl můj pracovní nástroj a ten už teď nepotřebuju. Užívám si naopak teď džín, které jsem za profesního života moc neunosila. A při dělání rozhovorů se civilnější oblečení stejně hodí víc. Měj se.

      Vymazat
  3. Na Lidl chodíme nakupovat často, protože to máme kousek přes park pod školou. Navíc naše sámoška změnila majitele a tím došlo ke zdražení a některé zboží z původního sortimentu není. Přiznám se, že akční dny nemusím, zato můj muž než zřídili eshop chodil často a rád nakupovat věci pro vnoučata. Teď si je objednává snacha sama.
    Líbí se mi kozačky, které jsi koupila a víc párů bot není na škodu. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, proto jsem si je nechala, přijdou mi trochu humpolácké a to se mi líbí. Navíc mají protiskluzovou podrážku a tu já potřebuju. Měj pěkný den.

      Vymazat
  4. Marti, kozačky si vybrala moc hezké, mám z loňska podobné. Musím říct, že na e-shopech nakupuji často, ale na tomto ještě nikdy.
    Zátiší s růžemi je opravdu stylové! Ale zimu ještě nechci!!!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já jsem začala nakupovat hned, jak ho spustili. Občas jsem nakupovala i dřív v kamenném Lidlu, ale tradičně vždy na eshopech, takže jsem vedle kalhot Versace a různých značkových šatů, sak a kostýmů jsem klidně měla svetr z Lidlu. Ani já zimu nechci, ani náhodou. Měj pěkný den.

      Vymazat
  5. Já snad ten jejich e-shop budu muset vyzkoušet... Ale trochu se bojím, aby to nebylo návykové ;-)
    Kozačky vypadají fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já tam nechodím courat jen tak, to vlastně nechodím nikam. Jdu tam jen, když něco potřebuju, takže návykové to není. Jen nakoupím v klidu, co bych stejně musela. No přiznávám, ty kozačky nemusela, ale to jsem v té chvíli nevěděla hahaha :-)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.