sobota 16. října 2021

barevný podzim - výzva


Jaruščina výzva téma třetí - barevný podzim. Opět se přidávám a některé fotky, které tady uvidíte, uvidíte ještě jednou v jiných příspěvcích. Například ta druhá úvodní fotka to je dárek k narozeninám. Možná se vám zdá divné, že jsem dostala dýničku jako dárek, ale divné to není, ale moc krásné. Tohle totiž vypěstoval Alánek mimo dalších malých zázraků na svém záhonku na zahradě. Takže ještě bude v příspěvku mezi dárky k narozeninám.
Tenhle košík plný podzimu je taky k narozeninám.


Tuto jedinou podzimní výzdobu, která zatím zdobí vchod u domu, podzimní truhlíky ještě nemám, mám díky Tereze a jejím zahradním výpěstkům.





A ještě trochu podzimu ze zahrady z Hodonína. Krásná zahrada, která je dílem mojí sestry, tady ještě bude. Teď jen trochu barev podzimu, protože moc jsem toho nestihla nasbírat, i když jsem to měla v plánu.
My už jsme doma. Včera cesta neprobíhala tak hladce, do Brna jsme jeli téměř dvě hodiny, protože byla na dálnici bouračka a kolem nás projížděla sanitka a několik aut hasičů, takže jsme jeli krokem, ale pak už to šlo normálně. Doma uvítací výbor od Sárinky. 
Mějte pohodovou sobotu.




13 komentářů:

  1. Marti, moc se mi líbí jak jsi výzvu pojala. Ozdobné dýně mám ráda, ale letos žádné nemám, na zahradě u mladých se staví garáž a na dýně nedošlo. Alánek Ti vypěstoval krásnou dýničku, musí být na svůj pěstitelský úspěch pyšný. Sestřina zahrada je kouzelná.
    Měj hezkou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně se na Tvoje fotky dívá. Zahrada sestry je moc hezká, ovšem dýnička od Alánka.... to je něco ! To je dárek, který Tě opravdu musel potěšit.
    Měj hezkou sobotu!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné zašité zákoutí, tam se musí kafíčkovat. Jiřina z N.
    Dýničky kupuju každý rok sobě i dceři.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti to jsou moc krásné fotografie. Ty ozdobné dýně jsou nádherné. Také Tvoje sestra má moc krásnou zahradu. Tam je přece jen tepleji, tak že jí bude déle dělat radost. U nás už mrzlo. Děkuji Ti za účast, ve výzvě, kterou jsi zvládla perfektně a opět jsi mě moc potěšila a doufám, že fotografie i článek potěší i další čtenáře blogu. Těším se za týden od 22. -24.10. jestli se zúčastníš ještě naposledy s fotografiemi podzimu na volné téma. Přeji Ti krásnou slunečnou sobotu a pohodovou neděli. Jára

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, máš to moc pěkný příspěvek do výzvy. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, krásné fotky do podzimní výzvy. 👍👍
    Dýně jsou parádní a zahrada tvé sestry je kouzelná.
    Měj hezké dny. 🍀🍁

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, ten strom ze zahrady u sestry se nádherně vybarvil. Nevíš, co to je? Napadá mne meruňka, tu mám ještě pidi a má podobně barevné listí. :o) I dýně jsou krásné, barevné. Včera jsem jela také domů přes Brno, kolem města trochu zácpy, ale pak už to jelo.
    Přeji fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, hezká paleta barev. Nejvíc se mi líbí ty dýničky, hodily by se mi taky jako dekorace. Mám teď jen pár větviček hlohu...
    Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
  9. Hezký podzim jak u vás tak na Moravě. Skutečně kouzelná zahrada.
    Marti, měj hezkou neděli. Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné podzimní fotečky, krásně naaranžované dýně, líbí se mi ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Marti, zdravím. Tvůj podzim je krásně barevný. A ten dárek od vnoučka - vypěstovana dýně je nej! Měj se hezky. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné fotografie.Nejsou to jenom stromy,ale barvy podzimu je širší pojem a ty jsi ho krásně zachytila.A sestra má kouzelnou zahradu.
    Marti,měj se hezky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.