pátek 8. října 2021

záznam z vysílání...

foto Tereza Veselá

Dnes opět pravděpodobně jen pro mě odkládám si na blog záznam ze včerejšího živého vysílání na Rádiu Wave, kde mluvila Linda o projektu, se kterým jsem vás na blogu už seznamovala několikrát, naposledy tady. Projekt Den mě oslepí, večer utiší, noc mě skryje je natolik vnímán společností jako smysluplný, že se o něm hovoří teď všude, v televizi, v rádiu, v tisku.  
Zmínka o Lindě mi už dávno nevhání slzy dojetí do očí jako před lety a ani se nedmu pýchou, nakonec úspěšné jsou všechny naše tři děti, už jsem si zvykla, ale chci si některé události zachovat, tak proto odkládám na blog.
Tak, kdo máte chuť, můžete si poslechnout na odkaze níže. Úvodní foto naše Tereza. 
A na tomto posledním projektu se vlastně poprvé setkaly všechny naše děti. Tereza jako fotografka, ta už spolupracuje téměř na všech divadelních projektech Lindy a Jakub, programátor jako IT spolupráce, a samozřejmě Linda jako autorka a režisérka projektu.

Diagnóza F včera 7.10. v 17 hodin na Rádio Wave
O sebevraždách a sebevražedných myšlenkách koluje mnoho mýtů a pověr. Jak sebevražedné myšlenky mohou znít? Co prožívá člověk, který zvažuje, že skončí se životem? A jaké to je, když se pokus o sebevraždu nepodaří? O tom budou mluvit v Diagnóze F hned 3 hosté - Linda Dušková a David Košťák, kteří připravili dramatizaci sebevražedných myšlenek konkrétních lidí a také Lucie, která se o sebevraždu pokusila a svůj pokus se jí podařilo přežít. Moderuje Adéla Paulík Lichková.

Diagnóza F

Mějte pěkný den. Já dnes dělám další rozhovor, tento týden už druhý.

P.S. Nejde mi najet přímo na ten pořad, takže prosím klikněte na odkaz a vyberte si, kdo máte zájem, pořad Diagnóza F v 17 hodin. Jinde ty odkazy fungují přesně, ale tady ne, nevím proč.

3 komentáře:

  1. Marti, moc děkuji za info a ráda si to poslechnu. Je to palčivé téma, ale bohužel mávnutím kouzelného proutku nezmizí.
    Měj hezký den. 🍁🍀

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, zahlédla jsem někde o tomto projektu info, takže má zřejmě úspěch. příležitostně si poslechnu (na chalupě se mi špatně stahují data, takže tady nee)
    Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  3. Musíš být pyšná, krásné setkání dětí!
    Marti, měj příjemný den, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.