sobota 27. listopadu 2021

příběh karamelek



Tipy na dárky sem dávám často a byly by tady i tentokrát. Ale tento dárek díky mojí vlastní blbosti provází příběh, tak to dnes bude trochu delší.
Dárky k narozeninám nakupuju hodně s předstihem, prostě když mě něco zaujme, kupuju hned a někdy se to nevyplatí jako tentokrát.
Když nakoupím na nějakém webu poprvé a pak chci nakoupit znovu, většinou musím vyhledávat objednávku pod různými hesly i nesmyslnými v emailu, protože si prostě jméno firmy nezapamatuju.
Tentokrát je to jinak. Karamelkov nezapomenu už nikdy.
A jak to celé začalo?
Na facebooku na mě jukla nádherná dóza s karamelkami a já se na ni musela hned podívat. A když jsem zjistila, že je možné mít zdarma i osobní text, neváhala jsem ani na vteřinu a hned objednala dózu, kterou lze použít i později jako pokladničku, k narozeninám. Když dóza dorazila, zjistila jsem, že jsem objednala hodně brzy před termínem a minimální trvanlivost karamelek končí před termínem narozenin. 



No to je ta moje netrpělivost, když se mi to líbí, objednávám hned bez rozmyslu. Bojím se, že když to neudělám, už na zboží nenarazím a musím říct, že to je i důvod, proč píšu články na různá témata hned, když na ně narazím.
No, ale říkala jsem si, že to asi u karamelek problém nebude, nicméně vznesla jsem pro jistotu dotaz na firmu.
Odpověď sem musím kopírovat, protože s tak vstřícným jednáním jsem se ještě nikdy nesetkala, a že nakupuju přes net víc než 10 let pořád a všechno.

"Karamelky se nezkazí a vydrží relativně dlouho. Nicméně uvádíme 2-3 měsíce po doručení z toho důvodu, že postupně krystalizují (tedy tvrdnou) a při nevhodném skladování právě za cca 3 měsíce už nemusí být tak dobré, jak mohou.
Pokud karamelky máte na příležitost, která je po datu uvedeném na etiketě, pak to můžeme udělat tak, že např. 2 týdny před danou událostí napíšete email a my Vám pošleme nové karamelky. (zdarma) a kdybyste potřebovala cokoliv dalšího, jsme tady pro vás....

Musím podotknout, že tento nákup není v rámci žádné spolupráce, což občas někdo z nás takovou nabídku dostane. Je to můj běžný nákup a pochvalu si Karamelkov zaslouží, protože já jsem "náhradní" karamelky dostala i v obalu s původním textem, což mě pořád doteď uvádí v úžas. Na fotce jsou původní karamelky v dóze a ty čerstvé jsou krásně zabalené, tak jak přišly. 
Dnes tedy prezentace dárku a firmy je trochu delší, protože jsem chtěla ještě jednou poděkovat za nebývalou ochotu a vstřícnost, která napravila moji vlastní blbost.
Dóza se líbila kamarádce, tak koupila k Vánocům jako dárky a teď mi dvě půjčila na focení. Vlastně koupila dózy tři, ale jednu už má obdarovaný.
Tak třeba vás tento tip na krásný a originální dárek zaujme. 
Já si dózičku ponechávám v paměti, no ponechávám, na tohle jen tak nezapomenu a určitě ještě využiju pro ty, kdo rádi mlsají, jako tentokrát pro Tomáše našeho zetě, který rád mlsá. 
Teď už na Karamelkov najdete i dárky s vánočními motivy jako svíčky, čaje, ponožky v krabičce a na vše si můžete dát svůj vlastní text.
Tak ještě jedno moje velké poděkování letí do Karamelkova. A mějme všichni klidný den.





9 komentářů:

  1. Marti, příběh karamelek mě pobavil a zároveň je to další pěkný tip na dárek. Firma má hezký přístup ke svým zákazníkům, tak by to mělo být.
    Měj pěknou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takový přístup od firmy se cení. A člověk to potěší.
    Musím se k nim podívat .
    Pěknou sobotu, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Opět moc zajímavý článek a super tip na dárek. Už jsem se na ty stránky dívala. je to velice zajímavé. Moc děkuji za tipy. Přeji Ti krásný a klidný advent hlavně ať jste všichni zdraví.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, zdravím. Firmu znám z Instagramu, už jsme od nich něco objednávali v minulosti. Přeju hezký advent a celé rodině hlavně hodně zdraví. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný tip na dárek a jednání firmy je v dnešní době skoro jako z pohádky. I když já mám zkušenost z toho týdne také krásnou. Sháněla jsem informace o parních čističích. Objednala jsem si totiž jeden u Ježíška. Je mi jasné, že každá firma se snaží prodat své výrobky, ale tahle paní odpovídala na mé šílené dotazy s klidem a nesnažila se mě odbýt. No a vzhledem k tomu, že od jiných firem jsem dodnes nedostala odpověď, tak jsem si čistič objednala u paní. Doufám, že toho nebudu litovat.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, díky! Firmu jsem si hned uložila, bude se to hodit a moc ráda slušné lidi podpořím!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, mám ráda Tvé tipy na dárky a obdivuji Tvoji připravenost. Vím, že máš nachystány vždy spousty dárků s předstihem, já to letos sháním až teď. Ale už vím co a to je také výhra. Na Karamelkov jsem se koukala, ale zrovna nyní nemají žádné dózy. Zkusím to příště, odkaz mám otevřený.
    Přeji pohodový adventní čas.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, se zájmem jsem si přečetla. Firma je to skvělá. M.

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, hezký tip na dárek. Mrknu na stránky, co tam mají ještě zajímavého (karamely u nás nikdo nejí)
    Já nakupuju na poslední chvíli, takže mně by se něco podobného stát nemohlo :)
    Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.