středa 9. listopadu 2016

to zelené z reklamy...


Vůči reklamě jsem imunní a k nákupu mě jen tak někdo nebo něco nepřesvědčí.
Ale reklama mě pořád zajímá z hlediska marketingu, i když se již v této oblasti nepohybuji.
To zelené z reklamy jsem tedy samozřejmě zaznamenala.
Ovšem ke koupi jsem se rozhodla až na doporučení své lékařky internistky.
Při pravidelné kontrole jsem si postěžovala, že mi nějak víc padají vlasy a zdravotně není důvod,
 a požádala o radu.
To zelené z reklamy, ježíš, jak se to jmenuje, funguje. 
Moje pacientky si to už dávno vozí z Německa.
Na rady dobrých lékařů já dám, takže jsem to zelené z reklamy koupila.
A běda, jestli nebudu mít hřívu jako dřív...
Na blogu prezentuji šampon a kondicionér dřív, než jsem sama stačila vyzkoušet a to z důvodu, že nyní je zde v akci s výraznou slevou. 
Takže pokud někdo z vás chtěl vyzkoušet a odrazovala vás cena, zkuste nyní.

8 komentářů:

  1. To zelené z reklamy mám , ale hřívu teda nemám:-).Právě nyní používám šampon Revalid a teké moc chválím!.-)Hezký večer Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, jak to že nemáš hřívu?! Proč??? :-)
      No mě bude také stačit, pokud přestanou tak hrozně padat a lámat se. Tak uvidíme. I Tobě hezký večer. M.

      Vymazat
  2. Za sebe doporučuju, vlasy po čase padat přestaly, používám pořád asi 2 roky, šampon,balzám i tonikum. Brala jsem ze začátku i tabletky Donna hair, poměrně drahý,ale pomohly.Ono teda není nic ze dne na den,určitě tomu dejte tak půl roku na ustálení,já jsem byla nešťastná, jak mně mizí moje "lví hříva", na kterou jsem v mládí nadávala. Teď dobrý,ale vlasy si nefénuju,nechávám přírodně vlnitý,teda spíš nerovnám. Díky za upozornění na slevu,jsem si právě objednala. Hezký večer Alča (nemám blog,jen chodím na návštěvy)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za popsané zkušenosti, já si nechávám vlasy také volně schnout a mám vlnité a doufám, že mi tato terapie pomůže. Moc děkuji za návštěvu a také přeji hezký večer. M.

      Vymazat
  3. To zelené z reklamy na radu Mudr. používám už také dýl, hřívu nemám, ale vše se ustálilo, jsou pevné a lesklé :). Jen já si vlasy fénuji, tedy rovnám, ale asi nechám volně sušit. Pěkný večer Maryša :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, teda koukám, jak jsem zaostalá :-) A všichni tuto řadu znáte a to se mi zdá, že ta reklama neběží tak dlouho. No já jsem začala mít problémy teprve teď, takže to začínám řešit a jsem ráda, že tuhle značku všichni doporučujete. Hezký večer.. M.

      Vymazat
  4. Proti padání vlasů jsem před lety začala jíst Viaderm a jsem spokojená, po třech měsících užívání (nic není hned) jsem viděla jak mi nádherně podrůstají vlasy. Za mě spokojenost a umývám nově asi 3 měsíce elixírem silného vlasu :-)
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Viaderm od Walmark dobře znám a kdysi jsem i používala. Teď jsem měla pocit, že je problém nějak větší, asi věkem :-), a tak jsem si nechala poradit od lékařky. Kromě šamponu jsem dostala ještě recept na nějaký potravinový doplněk, nevím teď jméno, musela bych se podívat, tak snad tahle kombinace pomůže. Jarko, jaký elixír? Je to z této řady? M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.