středa 24. května 2017

narozeninová série



Od dubna to u nás začíná. Každý měsíc má někdo z rodiny narozeniny, v některém měsíci dokonce dva oslavenci, je nás zkrátka hodně. Přeskočíme jen srpen a zase pokračujeme od září do listopadu, no a pak jsou už vánoce :-)
Ráda dárky nakupuju a ráda je dávám.
Vybrat dárky pro muže je podle mě nejtěžší. Ženám stačí nějaká kosmetika či malý šperk a kytka a je vystaráno.
Každý rok se trápím a namáhám vymyslet něco zajímavého pro mého muže, syna i zetě. Mému muži jsem dávala několik let za sebou zážitkové dárky, ale už letěl a řídil ultralight letadlo, v balónu, letěl ve větroni a skákal dvakrát padákem. Těch zážitků, co by jej zajímaly, zase tolik v nabídce není.
Letos mi nahrálo, že už několik týdnů hledáme hodinky, které jsem mému muži darovala před více než 15 lety. Byly docela drahé, takže vydržely a můj muž je miloval.
Hodinky jsme nikde nenašly, můj muž litoval a já byla ráda. Dostane je k narozeninám.
Po chatování s dětmi a hlasování, které hodinky budou nejlepší, jsem objednala na timestore.cz, zaplatila a modlila se, aby se hodinky nenašly.
Jsou krásné a kvalitní, dokonce se mému muži líbí víc než ty původní.
Teď už doufáme oba, že hodinky se neobjeví. Ale už nevím, kde by mohly být, koukala jsem i do mrazáku :-) a nikdy před tím jsme je nehledali.


Jeden dárek se mi zdál málo a nakoupila jsem ještě časopisy o automobilech a na poslední chvíli tento úžasný svačinový box  pro teplé dny. Termobrašna udrží potravinu chladnou i teplou a obsahuje i gelovou vložku s mrznoucí náplní, takže uchová možná i zmrzlinu.



Dnes mi můj muž sdělil, že už je asi starej, protože jsem mu už dlouho nedala žádný zážitek anebo se ho už nechci zbavit jako dřív a neposílám jej do nebezpečí.
Teď několik dní ulítává na tabletu na videích o letu virníkem. Vysvětlil mi, že je to něco mezi malým letadlem a vrtulníkem. Prý až bude milionář, tak si jej za dva a půl milionu koupí.
No milionářem už asi nestihne být v tomto životě a já mám nápad na dárek k vánocům. Bohužel jsem tyto lety našla zatím pouze v nabídce na Moravě.
Můj muž z nedostatku času nyní nesleduje můj blog, tak doufám, že mu to vydrží a nebude dnes číst a já do vánoc najdu nabídku třeba v Praze.
Tak možná dnes moje tipy někoho z vás inspirují. Budu ráda, když mi třeba napíšete do komentáře, jaké zvláštní dárky kupujete svým mužům.

P.S. Teď mi můj muž prozradil, že za virník můžu vlastně já. Přinesla jsem mu časopis o letadlech, protože vím, že je má rád. Tam objevil, co ještě neznal. Takže jsem vinna jeho touhou.

10 komentářů:

  1. Marti, krásné dárečky jsi vybrala, mám také ráda netradiční a můj muž ode mě dostal let letadlem, vrtulníkem, balonem, když se mu některé věci líbily jako např. klávesy, tak je dostal, nebo minohledačku, ale udržet tyto věci v tajnosti, byla fuška :))), jen hodinky, co jsem mu koupila a hodně drahé, jsou už 10 let v krabičce, líbí se mu, ale holky mu prozradily cenu :))) Maryša :), jdu číst dál, nebyl čas, zahrádka chaloupka mě pořád pronásledují a úklid našeho velkého bytu též :))), pěkný večer :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré ráno Maryško, minohledačku měl můj muž půjčenou od syna a moc ho to nebavilo. Těch hodinek v krabičce je škoda. Měj se moc hezky a díky. M.

      Vymazat
  2. Krásné dárky.Můj muž létal,vlastní pilotní průkaz.Co se mu zabili dva kolegové,kteří zkoušeli nové letadlo,oba zkušení...už nelétá.Lety vrtulníkem nabízí i Mladá Boleslav:-)Krásné dny přeji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, to právě není vrtulník, ten bych už dávno koupila v Praze, která je pro nás blíž, kdyby o to můj muž stál. Virník je nějaká novinka, takže ji zatím nabízí Olomouc, Přerov a snad ještě Prostějov nebo co, je tam nějaké centrum tohohle zřejmě. Ale snad se to rozšíří. Děkuji a přeji hezké dny.

      Vymazat
    2. :-D a já myslela,že jde o překlep:-D tak to jdu taky googlit...

      Vymazat
  3. Pekné darčeky dostane tvoj muž ... Dopredu prajem všetko dobré ... :)
    Obdarovať muža je aj u mňa obrovský problém ... Žijeme v dobe, keď každý všetko má ... My sme sa dohodli, že darčeky k sviatkom si kupovať nebudeme ... Ja dostanem, peknú kyticu a fľašku dobrého vína, jemu obyčajne niečo upečiem ... je totiž na sladké ... aposedíme si pri dobrej hudbe ... Ale už som niekoľko krát myslela na zážitkové darčeky ... možno ho najbližšie prekvapím ... :) Marti, maj sa fajn a dobre oslávte ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauro, děkuji a zážitky zkus, je to moc pěkný dárek. Měj se hezky.

      Vymazat
  4. Ahoj, moc hezke hodinky a hlavne diky za tip;) ja si lamala hlavu, co manzelovi koupit a ted jsem projizdela hodinky a objednala tyto - https://www.goldeligius.cz/tissot-couturier-t035-617-16-031-00.html tak snad se budou libit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro, jsem ráda, že jsem inspirovala. Koupila jsi krásné hodinky.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.