pondělí 15. května 2017

škrtám si


Tedy jen virtuálně, páč nějaký seznam svých přání či dokonce snad povinností si fakt nevedu. 
Konečně si můžu odškrtnout první letošní návštěvu zahradnictví. Letos jsme ji odkládali kvůli počasí. Vloni již bylo vše osazeno - truhlíky, plecháčky na plot, studna i závěsné květináče.
Už jsem se nemohla dočkat a práce mě včera vysloveně bavila.
Ještě to tedy není vše, ještě se bude nakupovat. 
Za prvé jsem si nespočítala, kolik toho vlastně potřebuju a za druhé není to úplně levná záležitost, tak je zapotřebí jet v etapách :-) Ale milujeme to. Krásně rozkvetlou zahradu.
Takže už se kocháme.
Teď pro mě opravdu začalo jaro.









Jo, chybí mi na fotkách vlastně ještě jeden truhlík. Dala jsem jej do patra na balkón a zapomněla vyfotit, ale dnes je to až v "Číně", takže na to kašlu :-)
Až někdy příště.

10 komentářů:

  1. To je nádhera.At krásně rostou...Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, jakmile je kytičkově, tak je tak nějak hned krásněji! Máš to moc krásný! Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, přesně, ta zahrada se úplně rozzářila a to teprve začíná. Děkuji. M.

      Vymazat
  3. Sázím a osazuji nádoby již několikátý den a jsem šťastná, že už to konečně nastalo. Nakupovat jsem byla již třikrát, měla jsem sice seznam kolik čeho chci a stejně jsem to nespočítala všechno :o). Ještě pár nádob je prázdných a to musím urychleně napravit.
    Tak ať kvetou a přeji prima dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, můj muž už včera také koupil osázený závěsný květináč, a taky ještě toho dost zbývá, ale je to radost. Hezké dny.

      Vymazat
  4. Marti, no bude to u tebe nádhera! Už vloni jsem u tebe obdivovala ty dřevěné truhlíky. A až rozkvetou, to bude krása!!! Měj se krásně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, koukala jsem na ně, že už jsou trochu jeté, potřebovaly by opravu, ale bojím se je opravovat. Líbí se mi ty barvy, které jsem tam dala a na opravu už je nenamíchám stejné, ale mám je ráda i tak. Měj se hezky. M.

      Vymazat
  5. Taky jsme byli nakupovat a tak vidím,že půjdu ještě jednou.Nějak jsem nesledovala počasí a malé begonie i tagades(smraďuchy) mi namrzly.No, nevadí.Přivezla jsem si z výletu pár konvalinek a ty nezmrznou.
    Budeš mít hezkou zahradu,až rostlinky nakvetou v plné síle.
    Hezký den přeji
    Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daško, my také každý rok nakupujeme ještě mockrát. Taky nám občas něco odchází :-), tak nahrazujeme. Taky se těším, až to všechno nakvete. Měj se hezky. M.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.