středa 29. listopadu 2017

možná trochu nesourodé





Do naší galerie přibyl další člen. 
Ne, nový obraz to není, ten už by se tam možná ani nevešel.
Tuhle místnost miluju.
Galerie je vlastně i tělocvična a příležitostná ložnice pro hosty, pro někoho možná nesourodé prostředí, ale mně se právě tohle spojení, ten velký kontrast líbí.
Včera jsme si nadělili skoro k Ježíšku nový cvičící stroj pro naše nemocná těla, které je nutné více rozpohybovat.
Vibrační plošina, která dosud u obrazů trůnila vedle rotopedu a dalšího cvičícího nářadí, odešla po téměř sedmi letech a můj muž opravu již vzdal.
Rozhodli jsme se tedy pro jiný mučící stroj a musím říct, že nás dost baví, i když to není stroj pro líné, jako byla vibrační plošina.
Navíc je krásný i na pohled. Můj muž původně vybral chlapský v černé barvě, ale Harpagon nakonec ustoupil kvůli ceně. Jen se na tom webu zdá takový něžný, maličký, ale včera dorazilo celkem monstrum. Navíc nám eliptický trenažér přivezli ne rozložený ale v plné kráse. 
Povedlo se nám totiž zakoupit vystavený stroj s velikánskou slevou téměř dva tisíce. Byl v druhé jakosti, prý může být poškrabán při vystavení a tak podobně, ale vzhledem k tomu, že stroj byl určen pro nás a ne jako dárek, šli jsme do toho.
Na stroji samozřejmě nic není, ani jedno škrábnutí. 
Za plnou cenu bychom do toho teď před vánoci nešli.
Zatím jsem jej zkoušela včera několikrát přes den vždy tak na deset minut, 
ale baví mě to a můj muž je na něm furt. 
Doufám, že nám to nadšení vydrží a mně pomůže vrátit se do normálu před nehodou.

8 komentářů:

  1. Hezký den Marti,koukám že obrazů máte požehnaně.Jsme na tom stejně, u nás to vypadá po celém domě jako v galerii.Mučící stroj vypadá hezky, my máme taky.Nejdřív bylo nadšení a nakonec skončil v garáži.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, hezký den. No já na těch strojích cvičím už léta, jen teď po nehodě jsem skončila, rotoped mám víc než 20 let, taky by už potřeboval vyměnit, a když jsem si ho kupovala, tak můj muž tvrdil, že to bude věšák na oblečení. Tenkrát mě naštval a chtěla jsem mu dokázat, že ne. Tak jsem na něj lezla s odporem 14 dní a pak už to tělo chtělo a cvičila jsem pravidelně, jen teď toho víc než půl roku jsem nemohla, ale už jsem se na to těšila. U nás asi v garáži neskončí :-) Aspoň z mojí strany, můj muž nevím. Jo my máte taky obrazy po celém domě, nejen v téhle místnosti. Máme obrazy rádi. Hezké dny.

      Vymazat
  2. Tomu říkám galerie! Tedy.. úžasné! Já sama propaguji myšlenku, že obrazů není nikdy dost, takže toto jen a pouze schvaluji. :) A mám takový pocit, že se člověku hned musí v takovém prostoru cvičit mnohem lépe... no ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ano ta místnost je kouzelná. Máme obrazy i na jiných místech v domě, ale dvě plné stěny jsou jen tady.

      Vymazat
  3. Tedy obrázků slušná nálož. A ať se vám na eklipticalu dobře šlape. Mně se něco takového do bytu moc nehodí a nevejde (panelák, no), takže si na něj chodím občas šlápnout do fitka ;-)
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hlavně aby to nebyla jen dekorace, já vám samozřejmě fandím, ale když už tak mezi lidi a s nimi, mě to doma nebaví.
    Tvou galerii jako pravidelný návštěvník znám, líbí se mi, je to otisk vašich žití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko, já přiznávám, že jsem se v marketingu pohybovala a i o víkendech mezi tolika lidmi, že v osobním čase jsem toužila nikoho nevidět :-) Proto přibylo v průběhu posledních deseti let k rotopedu další mučící nářadí, které jsem používala, takže nový stroj dekorace určitě nebude :-) Jsem zvyklá cvičit doma a už to asi nezměním. Měj hezký víkend.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.