čtvrtek 11. ledna 2018

a jedeme nanovo



Vánoce skončily, dárky jsou rozdány a v novém roce jedeme nanovo.
Koloběh života nezastavíš.
Turné narozenin v naší rodině začíná březnem a končí listopadem a v některých měsících jsou oslavenci dva. Miluju tato naše rodinná setkání.
Tak začínám hledat vhodné dárky. Za prvé hledání mě baví, a za druhé je lepší mít něco v zásobě dopředu, občas se stane, že potřebuji něco jen tak. Tak můžu být konečně, snad poprvé v životě, připravená.
Dostala jsem se do životní etapy, kdy mám víc času než kdykoliv předtím a nemusím vše řešit na poslední chvíli. Už víte, že často nakupuji na Albi a už jsem tady prezentovala vánoční dárek vnoučatům mluvící knihu s Albi tužkou. Když už mají Albi tužku, vybrala jsem Lolince, tedy dost dopředu, narozeniny má až začátkem dubna, další mluvící knihu Zvířátka na statku. Jak jsem již psala, bavila se a hrála si s mluvícími knihami o vánocích celá naše rodina. A dcera mi poslala fotky z mobilu, jak si Lolinka užívala Albi tužky při cestě na Moravu. Takže volba dárku byla jasná.
Některé další dárky mám už v hlavě, ale pro dospělé zveřejním, až předám. 
Snažím se vymyslet něco originálního, nějaký opravdu osobní dárek, takový, jako se mi povedl vloni originální vizitník přímo na míru  pro dceru. 
Je to těžké, tak přemýšlím už teď.




Na Albi mají spoustu krásných věcí, a tak mám ještě v zásobě tuto kabelku přes rameno s kočkami, tady jsem měla více variant, koho obdarovat, ale nakonec jsem se rozhodla pro Lolinku, která má ráda kočky i černou barvu a miluje tašky. Pro sebe mám kosmetickou tašku. S arabeskami se mi teda líbila nejmíň, normálně se mi víc líbí design kočky či sovy, ale zrovna měli jen tady tento design. 
Je to praktická věc, a tak jsem nechtěla čekat, páč novou na cestování již potřebuji akutně..
Navíc jsem v tomto směru trochu konzervativní a mám pár vyzkoušených eshopů, 
kde si vybírám ráda a s důvěrou, tak se mi nechtělo hledat jinde...
Jsem divná s předčasnými nákupy, ale třeba to má někdo z vás taky tak.


8 komentářů:

  1. Můj třetí dnešní pokus odeslat komentář na Tvůj blog.
    Nejsi divná s těmi svými předčasnými nákupy. Já mám od včera tak už ve skříni dárek pro kamarádku. Prostě jsem to uviděla, líbilo se mi to a je to. Narozeniny má ona až na podzim. Ono je dobré mít v záloze něco i pro tzv.strýce příhodu.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já mám taky už druhý den problém s komentáři, tak to asi nebude na našem přijímači. Jo to mě těší, jsi lepší :-) Pěkný den.

      Vymazat
  2. Marti, já jsem také ráda připravená a ráda vymýšlím a sháním dárky. To mne fakt baví. U nás je zatím do března klid.
    Knížky s tužkou měly veliký úspěch i u vnoučat našich, nadělil jim je doma pod stromeček, Matýsek Lidské tělo a Jonášek dostal Dopravní prostředky.
    A taštičku s kočičkami dostala Amálka. Albi je zřejmě populární v hodně rodinách :o).
    Měj se Marti hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, koukám, že jedeme ve stejném "ringu". Pěkné dny.

      Vymazat
  3. Ja som zas lajdák ... darčeky kupujem na poslednú chvíľu ... musím si zobrať z vás príklad ... :))) Je to určite lepšie, keď pri nákupe netlačí termín a nemusím sa stresovať ... A môžem obstarať darček priamo na telo obdarovaného ...
    Tieto interaktívne darčeky, knižky ma bavia ... len ich nemám zatiaľ komu kupovať ... Snáď sa dočkám vnúčat ... Marti, prajem ti pekný zvyšok večera ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laury, já, jak nakupuji přes net, tak to moc nejde na poslední chvíli, ale taky jsem se dřív stresovala, zda stihne dorazit vůbec dárek včas. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Já jsem odsouzena nakupovat dárky na poslední chvíli, protože já to prostě nevydržím a vytáhnu je dřív :-)
    Kočková taška se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, tvůj krásný důvod, proč musíš nakupovat na poslední chvíli, mě po ránu pobavil :-) Krásné.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.