čtvrtek 11. srpna 2022

vzpomínka...


Občas je prima, když na mě na facebooku vyskočí nějaká vzpomínka. Většinou je to zahrada z let minulých, či Justýnka, na kterou se pořád moc nekoukám, už je to sice dva roky, co odešla, ale furt to není tak, že si ji chci prohlížet a vzpomínat.
Včera na mě vyskočila vzpomínka ještě z roku 2014, fotky od zámku, které jsem fotila na akci Mělnický košt. Fotky už nejsou nikde, protože mi vyhořel počítač, ale to už jsem tady psala a nejsou ani na blogu, tak jsem si je hned stáhla a uložila. 
Jsem ráda, že jsem je mohla vytáhnout opět na světlo boží.
Tak dnes vzpomínka z roku 2014, kterou si na blog odkládám.
Mějte pohodový den.





3 komentáře:

  1. Marti to jsou moc hezké fotografie a občas je fajn zabrousit do vzpomínkových fotografií. Já jsem o hodně záběrů přišla zrušením stránek na blog.cz a pak když jsem omylem smazala svůj blog, místo blogu známé, který měl být smazán. No stane se, když nejde o život... Jen jsem sice svojí ochotou pomoci a poradit, ale také svojí nepozorností přišla o dost fotografií, které jsem neměla jinde uložené. Moje hloupost. Marti měj se hezky a vzpomínej dál. Někdy je to srovnávání po letech opravdu zajímavé. Krásný den ti přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, taky se tu a tam probírám moc ráda starými fotkami.
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky. Taky na mne na FB občas vyskočí vzpomínka, který by se mi jinak asi ani nevybavila...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.