čtvrtek 3. listopadu 2022

ještě je čas

Já ale funguju jinak, bez ohledu na termín. Jakmile na něco narazím, objednávám. Náhodou jsem narazila na tyhle vyřezávané drobnosti, už jsem tam jednou pro děti něco objednávala, myslím medaile. Nakoupila jsem na fleru a nevěděla jsem, co vybrat. Paní má i krásné klíčenky, ale ty jsem dětem dávala nedávno, ne tedy tyto, ale prostě klíčenky. Tyto drobnosti vyřezávané z překližky jsou velmi kreativní. Jsou určeny k dotvoření a vím, že to děti mají rádi. Koupila jsem tedy každému jeden rámeček na fotografii či obrázek ve tvaru ryby a soupravu ozdůbek, které jdou zavěsit na stromeček nebo jen tak do pokojíčku. Děti to dostanou v pytlíčku k Mikuláši s jinými drobnostmi.





V listopadu ještě slavíme dvoje narozeniny. Do tohohle ručníku s ikonami jsem se zamilovala hned, jak na mě vyskočila nabídka na facebooku. Chtěla jsem ještě dokoupit vnukovi ke dvěma knihám o počítačových hrách, které si přál a na blogu už byly, ještě nějakou maličkost jen tak. Když jsem viděla tenhle ručník na Lipoo. cz za 89 Kč, rozhodla jsem se, že to je přesně ono, co potřebuju. Zjistila jsem ale, že v nabídce už není a to přišel tento týden. To je přesně důvod, proč nakupuju hned, jakmile uvidím.



Když už jsem na eshopu byla, rozhlídla jsem se a ještě nakoupila Mikuláše, aby nešel do zásilkovny jen ten ručník.


Nakupovat pro děti je celkem jednoduché, horší je to dospělým, kteří si koupí, co potřebují a chtějí. 
A nakoupit něco jen tak ke 40. narozeninám, aby něco bylo, to fakt nedělám. Oslavenec má rád sladkosti, tak jsem koupila asi neobvyklý dárek. Téměř kilo Mozartových koulí a vím bezpečně, že udělají radost. 
Tak to je dnes skoro vše, co jsem v poslední době nakoupila, respektive co můžu dát na blog. Dárků už mám víc, ale prezentovat je nemohu pro jistotu.
Tak dnes tipy na většinou drobné dárky.
Mějte pohodový den.


9 komentářů:

  1. Mám tvé tipy na dárky moc ráda, často se u tebe inspiruji, protože najít šikovný dárek, aby to nebyla jen nějaká blbost :-), je umění. Všude je všeho plno, ale... Já mám letos hlavu prázdnou ohledně vymýšlení. Hezký den Marti.

    OdpovědětVymazat
  2. Prima dárky. Kdybych měla menší vnoučata hned bych objednala ten ručníček :-).
    Měj se!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky jsi nakoupila. Já už mám vnoučata celkem dospělá. Nejmladší studuje na Gymnáziu, tak že ta naše vnoučata už spíše uvítají slušné kapesné...Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, tyto přípravy na Tobě obdivuji, nic tě pak nezaskočí. Hezky jsi nakoupila. D.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, já vždycky těsně před Vánoci trpce lituji, že nejsem tak prozíravá jako ty ;-). Jeden z důvodů je, že neudržím dárek v tajnosti, takže když nakoupím něco předem, tak to stejně vykecám a vydám dřív.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, parádní dárečky, určitě uděláš radost.
    Taky jsem ráda připravená!
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, dárky kupuju (a vyrábím) taky průběžně celý rok. U Tebe jsem se už víckrát inspirovala, děkuju. Víš jak jsi tady ukazovala jednou takové malé knížečky s rokem narození ? Tak ty jsem nakoupila úplně všem a dostanou je letos pod stromeček. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, těšila jsem se na inspiraci od tebe, také jsem ráda připravená. Měj hezkou sobotu. J.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.