pondělí 19. srpna 2024

léto na plotě...


Dnes jen malé nahlédnutí do zahrady a taky přidávám jedno ráno koncem července, které na blogu ještě nebylo. Nechci se opakovat, nestíhám, tak dnes jen tak.
Pohodový vstup do nového týdne.





Máme dva keře ibišku, které kvetou každý rok najednou. Letos je to jinak. První už téměř odkvetl a druhý začíná.






A ráno koncem července.






7 komentářů:

  1. Marti, mám ráda fotky z vaší zahrady.
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, je léto a je třeba si ho užít. Blog je jen zábava a tak se nic nestane, když příspěvek nebude. Já už to neřeším a příspěvky přidám, když mám čas a kdy se mi chce a hlavně vydržím sedět u počítače. Jak je hezky, tak jsem raději venku a počítač mě zapnout ani nenapadne. Přeji ti krásné dny. Barevná obloha teď bývá docela často a k podzimu se začne barvit i krajina...měj se pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám bílý ibišek a teprve teď mi rozkvetá. A je tomu tak vždycky. Všude ibišek kvete, jen já musím čekat až do druhé poloviny srpna :-). Fotky rána, kdy si nebe pohrálo s barvami jsou krásné.
    Měj se hezky !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, moc hezké fotky oblohy. Jen bych to tipovala na západ slunce ;-) (my, co dlouho spíme vlastně ani nevíme, jak letní východ slunce vypadá :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké fotografie, nejvíce mě zaujal Ibišek, ten jsem loni objevila v Egyptě a nemohu se ho nabažit! Je to skvělý čaj, který částečně může sloužit i jako přírodní lék. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Marti zdravím, moc se mi líbí ranní fotografie, je vidět že jsi brzy vzhůru. I já jsem ranní ptáče... Zahrádku máš hezkou, Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlouho tu nebyla Sára, co to? jinak se těším vaším ibiškem. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.