pátek 28. dubna 2017

pár kosmetických tipů


Jsem vůči jakékoliv reklamě imunní, to už jsem psala, i když ji pořád sleduji (trochu deformace z minulého profesního života).
Reklama na kosmetiku bývá málokdy natolik zajímavá, aby mě vůbec zaujala, a není ani natolik kontroverzní, abych se jí tady zabývala, přesto reklamu na BiOil 
jsem postřehla, ostatně jako asi většina národa, 
Olej jsem si však spojila pouze s těhotenským bříškem a se striemi, takže pro mě už nic zajímavého.
Pravděpodobně bych nikdy nezjistila, že BiOil řeší i jiné problémy jako vyhlazení vrásek, sjednocení stárnoucí pleti a vůbec bych nevěděla, že jej lze použít nejen na tělo, ale i na obličej nebýt upozornění dcery. Začala používat olej na sjednocení pleti a vyhlazení jizviček v obličeji a byla nadšená. Přinutila mě, ať vyzkouším taky. Použila jsem tedy asi 4x její přípravek, ráno a večer a byla jsem účinkem natolik překvapená, a já na zázraky fakt nevěřím, že jsem si jej také koupila. 
Vrásky nad horním rtem tedy nezmizely jako zázrakem, ale za pár použití jsou méně viditelné a i jinak je olej na obličeji příjemný a dobře se vstřebává, k mému překvapení, já jinak olej na obličej nepoužívám. Kosmetikou jsem se zabývala několik let a nejsem naivní, abych očekávala úžasné účinky. Někdy se to děje a nesouvisí to vůbec s cenou kosmetiky, prostě vám něco sedí více či méně, nicméně pravidelná péče je v každém případě na obličeji znát.
Olej jsem koupila na Lékárně.cz z naprosto prozaického důvodu, páč tam měli i přípravek na parazity pro Justýnu, úplně nový, Frontline totiž již na klíšťata vůbec nefunguje.
To jsem trochu odbočila:-). 
Olej koupíte jistě i jinde, ale asi pravděpodobně jen v lékárnách.
Na pleť používám pleťové masky a chtěla jsem vyzkoušet něco nového, tak jsem si zároveň s přípravkem na klíšťata a blechy a olejem objednala tuto kaolínovou masku s avokádem a ovsem
Tu jsem použila zatím jednou. Trochu stahuje "ksicht", jako kdybych měla nějakou masku :-), ale to je pozitivní vzhledem k rozšířeným pórům. Jinak necítím nic negativního. 
S maskami mám vždy trochu problém, páč ne každá mi vyhovuje, takže je pak rozdávám, ale stejně není jiná možnost, než je vyzkoušet. Tato vypadá dobře, budu ji asi snášet a pleť je po ní zářivější a vypnutější, ale změna je většinou znát skoro po každé masce, pokud vaše pleť s ní souzní.
Já kromě výživných masek používám hlavně ty slupovací na odstranění odumřelých buněk. 
Po nich lépe působí další přípravky krémy apod.
Vyhovují mi masky Avon. 
Peelíng je sice podstatně účinnější, ale moje pleť jej naprosto nesnáší. 
Je trochu agresivní, slupovací masky jsou k pleti shovívavější.
Tak dnes dva kosmetické tipy, třeba jsem někoho inspirovala.

5 komentářů:

  1. Marti, díky za tip na ten olej, potřebuji jemnější věci, které moc nedráždí, tak vyzkouším , já mám ráda kosmetiku, ale někdy pak slouží k natírání pat :), zítra musím pročíst všechny články, nějak byly hodně hektické dny, krásný víkend - májový - jo a otázka : máš nachystané košťátko na průlet :) Maryša :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, vyzkoušej jej a pokud nebude vyhovovat, na paty dobrý :-) To znám taky. Tobě taky krásný víkend. Koště nemám připravený, zítra konečně čerpáme vánoční dárek, odložený kvůli nehodě a jedeme na tři dny na welness pobyt. Mám teda zakázaný masáže i vířivku, takže to bude zajímavý :-), ale těším se. Určitě o tom napíšu M.

      Vymazat
  2. Marti, tak se mějte fanfárově, po nehodě si zasloužíte i více , krásný pobyt přeje Maryša :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Obchod odkudkoli - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.