sobota 8. dubna 2023

květiny na plátně i ve váze



Venku moc barev zatím není a to málo fotím furt. Tentokrát nám tulipány ve váze už drží víc než týden a můj muž ještě koupil karafiátky, tak se nám doma v obýváku sešly dvě kytice. Květiny ráda fotím a i hořící krb. Teď topíme hlavně dřevem a plyn je jen na lehké přitápění. Samozřejmě kvůli šetření a ušetřili jsme hodně. Nevím kolik, to je v gesci mého muže, ale prý hodně.
Tak dnes trochu barev z domova, abychom měli veselejší a barevnější den.
A aby to nebylo jen o kytkách ve váze, přidávám ještě moje tvoření za poslední měsíc. Některé obrazy už doma nemám, už si je někdo odnesl a mám radost, že někomu dělají radost. 
Poslední týdny jsem malovala víc než jindy. Možná proto, že jsem byla hodně vytížená a u malování nemyslím na nic jiného než na tahy štětcem. Někdy štětec nevezmu do ruky několik měsíců.
Mějte pohodovou velikonoční sobotu. Snad se vám bude dnešní malá výstavka líbit.












fantazijní vzpomínka na léto

květinová mozaika

dostaveníčko u Labe

letmý pohled

jaro za oknem

10 komentářů:

  1. Nádherné kytice a krásné jsi malovala. Máš to krásný relax a ten je potřeba. Stejně jako Tobě dodává klid malování, já ho čerpám v přírodě. Malovala jsi moc hezky a určitě tvé obrazy budou někde zdobit i těšit. My máme obrazy od vnučky a od švagra.oni také malují a hezky. Přeji ti krásné dny ve zdraví

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, výstavku máš hezkou, malování je úžasný relax. Přeju Ti pěkné svátky, klid a pohodu. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kytičky i obrázky. Mne těší Tvůj obrázek v šicí dílničce. Přeji pohodové Velikonoce. Marie

    OdpovědětVymazat
  4. Květiny na fotce ani na obraze nikdy nezklamou. Hezky se na Tvoje malování dívá. Ma to optimistický náboj, kterého je teď třeba.
    Klidnou sobotu !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Ze všech fotek dýchá pozitivní energie a nálada. Už aby to sluníčko vykouklo doopravdy. Aspoň u nás je pošmourno, tak jsem se ohřála tady u tebe. Krásné Velikonoce!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, hezké kytky i obrázky. Trochu rozsvítily dnešní pošmourné počasí (jsme na chalupě a ráno byl snhový poprašek, přes den mrholí a jsou 4°).
    Hezký zbytek velikonočních svátků

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, vykouzlila jsi mi úsměv. Za oknem jsou sice semtam rozkvetlé stromy, ale jinak to vypadá spíš na zimu. A ty máš tak krásné jaro. Ve váze i v tvých obrazech. Jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, už si tady dlouho nedělala vlastní výstavu... Ráda jsem se podívala.
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, přeji ti krásné Velikonoce. Obrázky jsou krásné, optimistické a přidají na náladě. Věřím, že je to ten správný relax, kdy si ode všeho odpočineš. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Marti,
    přeji předně pohodové Velikonoce. Já v posledních měsících nic moc nestíhám, malovat se mi nepovedlo už opravdu dlouho. Květiny jsou krásné!
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.