neděle 18. června 2023

hledej hlavu...


Dnes vás zvu na výstavu, na kterou jsem se konečně dostala ve středu. V úvodu jsem si dovolila použít název jednoho z obrazů. Bližší informace v krátkém článku, který přikládám. Fotilo se opět hrozně, jako vždy, když jsou obrazy pod sklem. Tancovala jsem kolem obrazů a hledala správný úhel a někde se nepovedlo ani to. Ještě doplněk k článku. Tituly se v médiích neuvádí, tak jen poznámka. Téměř všichni vystavující jsou MUDr., RNDr,, Mgr. či Ing.
Mějte hezkou neděli.

Dneska dobře vypadám…

To je název jednoho z obrazů z výstavy výtvarných děl Člověk a zátiší, která je instalována v prostorách Masarykova kulturního domu v Mělníku.

Výstavu se zajímavými obrazy s nevšedními názvy jako Dneska dobře vypadám, Hledej hlavu, Dvojky nebo trojky či Motýle a jiné je možné shlédnout do pátku 30. června od pondělí do pátku od 13.00 do 18.00 hodin nebo vždy hodinu před konáním akce.

Na výstavě vystavují své výtvarné práce absolventi vzdělávacího programu akreditovaného MŠMT ČR pod vedením pedagožky Ireny Wenkeové a jsou to Gabriela Burianová, Jana Danišková, Petra Hakenová, Jana Hůlková, Milan Němec, Zdenka Šubrová, Lucie Věra Válová, Jitka Vodolanová a Věra Zmeškalová.

Zajímavá výstava určitě stojí za vidění.

























4 komentáře:

  1. Výstava určitě stojí za návštěvu. Tvoje fotky jsou toho dokladem ( jo,jo fotit to, co je za sklem je lahůdka, ale povedlo se Ti to)
    Pěknou neděli u vás, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá výstava. Máš pravdu nafotit obrazy za sklem je opravdu složité, ale Tobě se to moc povedlo. Krásnou neděli Marti.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, děkuji za reportáž, ráda jsem se podívala...
    Přeji příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, díky za pozvání na výstavu. Já na výstavě obrazu nebyla už opravdu dlouho.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.