pátek 8. září 2023

jaké je tajemství maloměsta?

foto zdroj

Mám pro vás tip na film s názvem Tajemství maloměsta. Znovu se mi potvrdilo, že číst recenze před shlédnutím filmu, není vůbec dobré a já to nikdy nedělám. Recenze jsem četla až po shlédnutí filmu, když jsem hledala pro vás nějaký odkaz na film. Po přečtení recenzí, mimochodem, které jsem moc nechápala, jako bych viděla úplně jiný film, bych jej asi vidět nechtěla.
Přesto to byl film, který mě zaujal. Thriller je inspirován skutečnými událostmi. Byl natočen v roce 2019 v Kanadě. Nejsou tam žádné drastické scény, nicméně do poloviny filmu naprosto netušíte, co se mohlo stát a rozuzlení je opravdu překvapením. Já se koukám na thrillery často, protože si můj mozek u nich odpočine, protože mě film pohltí. Pokud ne, přestanu se na něj dívat. Tady jsem sledovala jedním dechem.
Musím přiznat, že zrovna filmový divák v pravém slova smyslu nejsem. U nás vládne divadlo a s mým mužem jsme za společných víc než 40 let viděli stovky představení, takže posoudit divadlo to už umíme.
Tak jen malá ochutnávka, o čem film je ze stránky csfd.cz.

Nejhorší noční můra každé matky se pro Claire stane skutečností, když její náctiletá dcera Sara náhle zmizí. 
Claire (Kate Drummond) a její dcera Sara (Nell Verlaque) se právě přistěhovaly do města, protože zde Claire našla práci zástupkyně ředitele na místní střední škole. Chvíli po přistěhování však Sara jednu noc náhle zmizí a není k nalezení. Nikdo ji neviděl, jako by se po ní slehla zem... Claire ale není ochotná se dcery vzdát a za každou cenu chce zjistit, co se jí osudnou noc stalo..

Mějte pohodový den a pokud jsem vás zlákala, tak ať se vám film líbí. Dá se stáhnout, já jsem si ho stáhla z televize MAX, ale bohužel už někdy minulý týden.


6 komentářů:

  1. Pokusím se ho najít a podívám se.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Film je asi zajímavý, ale teď nějak tyto psychologické filmy, detektivky a thrillery vůbec nemusím.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, děkuji za tip a přeji hezké odpoledne. Helena
    https://sincerehelena.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Vija
    Marti, děkuji za tip, já teď víc čtu a televize u nás nehraje. Ale přijdou podzimní dny a budu hledat podle tvého odkazu. Měj se prima. J

    OdpovědětVymazat
  5. Dík za tip, také se pokusím najít . M.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.