pondělí 2. března 2015

sněz tu žábu (pozvánka)


Sněz tu žábu | 5.3. 19:00 ODCHÁZÍM DVAKRÁT / Je pars deux fois

Dnes jen pozvánka na festival francouzského divadla Sněz tu žábu. A zde je odkaz na představení v režii mé dcery a zároveň je i autorkou překladu z fracouzštiny Odcházím dvakrát . Pokud vím ještě jsou v prodeji vstupenky, tak kdo máte zájem, přijďte. Budou přítomni i francouzští autoři.
A zde je rozhovor nejen s mojí dcerou jako pozvánka na festival Sněz tu žábu - rozhlas. Ve čtvrtek se už moc těším. Hezký zbytek dne.

4 komentáře:

  1. Marti, vím určitě, že se nezúčastním, ale tobě přeju skvělý zážitek..Je krásné mít úspěšné děti, zažívat za ně pocit hrdosti a být na ně pyšný...vím, o čem mluvím a píšu to bez nadsázky, ale upřímně..Měj se krásně..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, to je škoda, že nepřijdeš. Přiznávám, že na Tebe jsem myslela, když jsem tu pozvánku psala. Ano, jsem ráda, že všechny tři moje děti jsou úspěšné, každé v jiném oboru a Lindiny premiéry jsem si nechala ujít pouze 2 a to v Paříži. Ty fakt nestíhám. Děkuji za přání a měj se také krásně. M.

      Vymazat
  2. Určitě to bylo moc prima :o)
    Přeji krásný víkend...
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, byl to velký zážitek. Alternativní divadlo nutí člověka přemýšlet i dlouho po představení a přiznávám, že mě baví čím dál víc, i když jsem jej poznala až díky dceři. Také přeji hezký víkend.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.