pátek 26. února 2021

trochu barev do mlhavého rána

 
No venku moc barev teď pořád není, takže barvy z domova. 
Karafiátky a tulipány. 
Včera přivezli spolu s dalším nákupem potravin. S jídlem objednávám kytky pořád. Prostě je potřebuju k životu. A vždycky mi vyberou krásné kytice a zdravé. Karafiátky vydrží až 14 dní, tulipány týden. Musím říct, že se kochám pořád a hned je i takový mlhavý den jako dnes v pátek veselejší a krásnější. 
Tak dnes vám všem posílám barvy aspoň virtuálně.
Venku je mlha za mnou, mlha přede mnou a není vidět na krok.
Děkuji za všechny vaše komentáře, které mi zanecháváte u příspěvků. Moc mě těší, moc ráda je čtu, ale stále se nic nezměnilo a já nestíhám odpovídat. Nakonec to ale znamená, že se fakt nenudím. Naopak neustále něco nestíhám, i když by člověk v současné době očekával něco jiného.
Tak mějte trochu barevný pátek.




10 komentářů:

  1. Krásné květy Marti. Mně manžel pro radost, ( zrovna jsem měla "den blbec") koupil růže v květináči. Opravdu mě potěšily. Hned jsem je nakropila a užila si i focení s kapkami. Tak že ten den aspoň končil veseleji. Přeji Ti krásný pátek a pohodový, klidný poslední únorový víkend a těšení se na jarní měsíc březen hlavně ve zdraví.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, krásné barvičky, které projasní ponurý mlhavý den. 👍👍🌷
    Já si také občas udělám radost, naposledy to byly hyacinty v květináči, které nejen, že rozkvetly, ale provoněly celý byt. Až cibulky začnou zatahovat, zasadím je do zahrady.
    Měj hezký den.🍀

    OdpovědětVymazat
  3. Už vnitřně toužíme po barvách, známka toho, že zima byla dlouhá, i když letos krásná, a očekáváme jaro. Zrovna jsem se dívala z okna na zahradu a přemýšlela kam nového co zasadíme :-), už mne to chytá.
    Měj pohodu.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si dělám takovou radost. Docela jsem překvapená, že u vás bylo ráno mlhavé. U nás od rána slunečno, tak jsem zvědavá, jestli to tak zůstane po celý den !
    Měj se pěkně !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, krásné barvičky. U nás odpoledne slunečno, tak práce na zahradě-stříhání stromů. Pár kvítků na zahradě také kvete, potěšila jsem oko. M.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, krásné kytice. Karafiáty určitě voní. Mně stále kvetou orchideje a také vánoční kaktus.
    U nás je už několikátý den krásně teplo a slunečno. A my si to s mužem snažíme užívat.
    Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, taky tyhle krásky potřebuji k životu.
    Takové malé něžné radosti.
    Marti, měj příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Marti,
    já mám doma taky pořád živé květiny ve váze. Většinou je kupuji v Lidlu nebo v Kauflandu, když objednávám na rohlíku nebo klasicky si tak jednou za měsíc, dva nechám uvázat nějakou pěknou kytici u nás v květince. Jednu mám vždy na jídelním stole, druhou na konferenčním stolku. Zrovna mám dma nějaký mix tulipánů a narcisů a taky velkou kytici od mamky, která měla narozeniny a dostala hodně kytek. Je hodná, podělila se se mnou:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Marti, kytičky máš překrásné. Já si včera koupila 3 sedmikrásky v květináči. Až nebudou dělat parádu doma, půjdou do záhonku.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, mám doma úplně stejné tulipány jako ty. Ty moje jsou z Lidlu, kde jsem si je osobně vybrala při nákupu.
    Hezký zbytek víkendu

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.