Dnes téma na přání. Nic světoborného.
Jen tip na dobrý oběd či večeři.
Celkem rychlovka a to já mám ráda.
Občas na blog dávám nějaký ten receptík, ale v poslední době jsem vařila klasiku jako kuře na paprice, milánské špagety, vepřové závitky...
Tak, Martinko, dnes na tvoje přání.
Nevím teda, jestli je to zrovna na zlatou vařečku, ale bylo to moc dobré.
Jen tip na dobrý oběd či večeři.
Celkem rychlovka a to já mám ráda.
Občas na blog dávám nějaký ten receptík, ale v poslední době jsem vařila klasiku jako kuře na paprice, milánské špagety, vepřové závitky...
Tak, Martinko, dnes na tvoje přání.
Nevím teda, jestli je to zrovna na zlatou vařečku, ale bylo to moc dobré.
Kotletu jsem osolila a okořenila pepřem tří barev. Z mlýnku, to mám nejraději, koření vydrží a čerstvě umleté krásně voní. Grilovala jsem v troubě.
Mezitím jsem na pánvi zpracovala nakrájenou hlívu ústřičnou, kterou jen solím a dusím na oleji, nepoužívám na ni žádné koření, protože jen tak si zachová svoji vlastní chuť.
A pak už to bylo jednoduché. Hlívu jsem navrstvila na kotlety a posypala strouhanou goudou.
Bramborovou kaši moc často nedělám, protože můj muž ji nemusí.
Ale tentokrát jsem na ni měla hroznou chuť.
Můj muž měl jako přílohu šťouchané brambory, i když se chtěl obětovat a dát si tu kaši.
Ale tentokrát jsem na ni měla hroznou chuť.
Můj muž měl jako přílohu šťouchané brambory, i když se chtěl obětovat a dát si tu kaši.
Na fotkách se ještě z talíře kouří. Mám ráda, když je jídlo horké.
Dobrou chuť.
Sice je ráno, ale já bych se do toho pustila hned teď. Pochutnala bych si!
OdpovědětVymazatPěkný pátek, Marti!
Hanka
Hani, díky. Zvažovala jsem, jestli mám dát jídlo ráno :-) Měj pěkný den.
VymazatMarti, hned bych si dala. Doufám, že to nebude dlouho trvat a budu moct jíst rozmanitější stravu než je žlučníková dieta. Zatím ochutnávám alespoň očima.
OdpovědětVymazatBramborovou kaši máme rádi a ještě na ni smažím cibulku.
Měj krásný den. Růža
Růži, mně se na kaši cibulka moc nehodí, hodí se mi spíš ke šťouchaným bramborám, i když ji mám ráda. Držím ti palce, ať už to máš za sebou. Měj pěknou a pohodovou sobotu.
VymazatMarti, moric děkuji za recept.To si piš, že to bude na zlatou vařečku jako všechny tvý recepty.Zítra jedeme do Letařovic do kostela na koncert a tak jestli stihneme koupit kotlety a hlívu, v neděli hned uvařím.Už se těším na tu dobrotu a muž taky.Hezký večer a pohlaď Justýnku.Martina
OdpovědětVymazatMartinko, v Lidlu i Kaufu mají hlívu pořád, my ji kupujeme často. Tak snad vám bude chutnat. Užijte si koncert a zdravím oba.
VymazatJá s hlívou ještě nikdy nevařil, takže pro mne dobrý tip. A jsi můj člověk - taky nemám ráda vychladlé jídlo.
OdpovědětVymazatMěj se pěkně
Stáni, my kupujeme hlívu furt. Má výraznější chuť než třeba žampiony a prý je zdravá, ale to není důvod našeho nákupu. Měj pohodové dny.
VymazatMarti, chutnalo by mi u vás!
OdpovědětVymazatPřeji hezkou neděli, Helena
Helenko, i tobě hezkou druhou adventní neděli.
Vymazat