pondělí 12. srpna 2019

co mě zaujalo


Nejspíš jste všichni vystoupení Věrky z Divadla pod Palmovkou viděli a slyšeli. Nicméně si myslím, že zaslouží archivovat i tady na blogu. 
V tomto případě jsem trochu jako brouk Pytlík. 
Všechno vím, všechno znám, i jsem někde byla... 
Vše, o čem Věrka vypráví a co prožila, důvěrně znám, ať už z jejích knih, či přes časté zprávy, které si vyměňujeme a kde se aktuálně svěřujeme někdy s věcmi, které jsme jinde neřekly.
 Přesto jsem si vyprávění poslechla se zaujetím a jako kdybych všechno slyšela poprvé.
Sama mám zkušenosti s přednáškami a prezentacemi před publikem čítajícím dvě stě i více posluchačů, vystoupila jsem v televizním pořadu, jehož natáčení mi přineslo velký stres, takže si myslím, že umím ocenit povedená veřejná vystoupení. 
O to je cennější, když vypráví člověk o svém životě.
Věruško, mluvila jsi tak úžasně, z patra, páč vím, že na to se připravit nedá, že musím tvoje vystoupení sdílet na blog. A až mi bude někdy smutno, možná si ho poslechnu znovu.
Bylo to naprosto úžasné, přirozené a od srdce. 
Na to se nedá předem připravit, není na to scénář.
Děkuji ti, i já jsem si uvědomila, že vlastně po úraze na tom nejsem tak špatně. 
A i když to extra neprožívám a beru život, tak jak je, přesto jsem si spoustu věcí uvědomila po tvém krásném výstupu znovu. 
Ano, každý den je dar.
Kdo jste neviděli a neslyšeli, poslechněte si pro hezký den.

4 komentáře:

  1. Viděla a slyšela jsem už na blogu u Věrky. To bylo její tak bezprostřední vystoupení. Přirozené, nenaučené, příjemný hlas, příjemná tvář...... prostě hodné k obdivu.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem video viděla a slyšela. Věrku moc obdivuji, jak dokáže o všem mluvit a hlavně má můj velký obdiv za všechno, co dokázala. Růža

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, děkuji za vložení, ráda si Věrku poslechnu.
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Marti, ze srdce děkuji za Tvá slova. Vnímám je stejně, jako ty ta má. Napsala jsi to tak přirozeně, prostě hezky. Děkuji. Věrka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.