neděle 18. prosince 2022

vánoční trhy


Vánoční trhy jsou ještě dnes, poslední letošní trhy vůbec. Já jsem je navštívila v pátek a udělala malou reportáž. Pokud byste chtěli vidět všechny fotky, nejen vybrané na blog, můžete se podívat dnes v 10 hodin, kdy reportáž vyjde v našem magazínu News (kanalem.com). Tak dnes malé nahlédnutí. 
Přeji nám všem pohodovou a klidnou čtvrtou adventní neděli.














7 komentářů:

  1. Hezké trhy, Marti, jmelí je krásné. Měj hezkou čtvrtou adventní neděli. J

    OdpovědětVymazat
  2. Abych pravdu řekla, tak jsem ještě na žádných adv.trzích nebyla. Dnes jsem se chtěla jet podívat alespoň do Trutnova, ale asi to nedopadne. Takže zatím mi musí stačit Tvoje fotky. Tak si je projdu dvakrát.
    Hezkou čtvrtou adventní neděli u vás !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, to je ostudné, ale v Mělníku jsem ještě o Adventu nebyla. Až nyní, díky tobě. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, to jsou moc hezké fotografie. U nás byly trhy minulý pátek, ale jen jsem je prošla a upalovala pryč. Nemám trhy moc v oblibě, zvláště když jsou tam davy lidí a tlačí tě dopředu...Navíc jsem zjistila, že mnohdy prodávají stejné zboží jako naši vietnamci, jen o dost dražší. Jediné co by mě upoutalo byly záclony, ale ty si na Vánoce kupovat nepotřebuji. To nechám na jindy. Občas tam mají zajímavé koření a ovoce kupovat venku při mrazu...to jsem udělala jednou a mandarinky byla hořké, přešlé mrazem...tak že raději v obchodě. Měj se moc pěkně a hlavně si hezky užívej poslední předvánoční dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Já letos mám nějaké nabourané předvánoční plány (mj. díky tomu, že jsem měla až do 10. prosince neschopenku), takže jsem na žádné trhy ani nenakoukla ani jsem se neprošla vánočně rozsvícenou Prahou. Třeba ještě něco stihnu příští týden.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Marti já mám ráda všechny trhy a jarmarky, letos jsem si i ty vánoční hezky užila. Měj se hezky, Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, ráda jsem nakoukla. V sobotu jsem byla v Brně, přes davy nebylo do stánků vidět :o)
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.