čtvrtek 10. srpna 2023

jen tak cestou...


Minulý týden jsme byli na skok v Krušných horách. Bylo tam krásně, ale já jsem nefotila. Bylo pro mě důležitější povídání a návštěva. Fotila jsem až cestou zpátky z auta a něco se mi snad povedlo z té krásy zachytit. Tak pár záběrů.







Další cesta byla toto pondělí, ale jen k sousedům. Jeli jsme na výstavu do Roudnice, výstava tady taky bude. Fotila jsem tedy Říp z jiné strany než obvykle cestou domů. 
Takže pár záběrů opět z auta. Jsou v podstatě monotematické aneb Říp stokrát jinak.
Do třetice. Dnes jedeme na pár dní na Moravu za mamkou a rodinou. Držte nám palce, protože doprava na D1 je hrozivější než obvykle. Před Brnem hlásí každý den kolony 18 kilometrů. Rozesmály mě rady od policie k situaci na dálnici: "nejezděte tam" je nejlepší rada, když už jedete, naberte si jídlo a pití, objet se to nedá...
Mějte pohodový den.








6 komentářů:

  1. Marti, děkuji za fotky a přeji šťastnou a hlavně ne nekonečnou cestu!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky z auta a ? Povedly se!
    Měj se hezky!
    Hanka bavi-mne-to

    OdpovědětVymazat
  3. Marti tak to Ti přeju šťastnou cestu ! Pozdravuju, Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. Kolem Řípu jsem jela snad jen jednou a už je to hodně dávno. Přeji ať na Moravu zdárně dorazíte. Teď přes léto je obrovský problém jen projet Mikulovem.

    OdpovědětVymazat
  5. Z jedoucího auta je focení vždy náročné, a hlavně se musí brát ohled na to, aby nebyl řidič rušen a omezován v řízení. Pohled na Hazmburk je vždycky zajímavý a Říp ze všech stran už mám také z dřívějška nafocený. Kolem je rovina a tak jsou tyto dominanty vidět opravdu z dálky a z mnoha úhlů. Měj se moc hezky a užívej si léta.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, hezké fotky. A taky přeju pokud možno bezproblémovou cestu, i když kolem Brna je to podle toho, jak v autě poslouchám dopravní zpravodajství, v poslední době fakt peklo. A u Prahy to taky není nic extra - minulý týden jsem jela busem na chalupu a na 90 km mezi Prahou a Humpolcem jsme nabrali asi 30 minut zpoždění

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.