pátek 24. listopadu 2023

dárek z betonu


Koupila jsem si dvě betonové hlavy - květináče k narozeninám. Tedy dostala jsem poukázku na Bonami, kde nakupuju ráda. Narazila jsem na tenhle zahradní květináč a přiznám se, že za plnou cenu bych si jej rozhodně nekoupila, ale je Black Friday. Tedy ne jeden černý pátek, ale několik, takže ho pořád mají ve slevě. Na fotkách neodpoví barva ani jedna, je to prostě betonová barva. Ještě nevím, zda budou květináče venku nebo vevnitř. Beton je teď moderní materiál a používá se i na dekorace, co by člověk dřív nepředpokládal. Není to rozhodně poetický materiál, ale po zpracování se poetickým může stát.


A ještě přidám dva malé nákupy jako příprava na svátky. Koupila jsem vánoční pohlednice, které jsou krásné, autorské a na krásném papíru. Už jsem je, tedy s jinými motivy, koupila asi před třemi lety na fleru  na stejném shopu. Letos chci podpořit malé prodejce. A každý rok nakupuju pohlednice originální ne tovární výrobu. Je to takové malé dílko.






Pohlednice jsem koupila akorát včas, za chvíli bude čas je poslat. Na plovoucí svíčky je ještě čas, ale když jsem si vzpomněla, že už žádné nemáme, tak jsem je koupila, abych nezapomněla. Pouštění lodiček je u nás tradice od dětství našich dětí a i děti si zavedly tuhle tradici i ve svých rodinách.
Tak to je dnes vše.
Mějte pohodový pátek.


5 komentářů:

  1. Marti, ty pohlednice jsou krásné.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Ty prostě dobře nakupuješ. Pohlednice se mi moc líbí. Je v nich správná vánoční poezie.
    Měj se hezky!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, tebe svátky nezaskočí. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Na svátky se připravuje s perfektně a uděláš radost sobě i ostatním. Přeji ti krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavičky jako makovičky, na zahradě osázené budou moc hezké. Kouzelné pohledy a moc hezké podzimní svíčky - prostě skvělý nákup.
    Marti, měj hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.