středa 1. listopadu 2023

pár tipů


na dárky, tedy nejsou to všechny, které jsem nakoupila, knihy a některé další věci jsou totiž nakoupeny už dávno a jsou v patře, kam se teď nedostanu, tak aspoň něco, co jsem nakoupila a dorazilo, když jsem ještě nebyla doma či přišlo minulý týden, něco je ještě na cestě. Už jsem sem dlouho žádné nákupy nedávala, přestože nakupuju pořád.
Většina dárečků je na Mikuláše, něco k narozeninám a Země město pod stromeček. Spoustu věcí jsem nenafotila, ale aspoň se tady zmíním o jedné firmě, kde teď často nakupuju u farmářů na scuk.cz. Naposledy jsem nakoupila farmářské brambůrky, zdravé datlové tyčinky jahoda a rakytník a kokos a malina, foto používám z webu. 




Tenhle dárek jsem koupila už na jaře, krásně balenou sadu semínek pro dceru k narozeninám a vím, že udělá velkou radost. Nakoupeno na bellarose.cz a brzo, protože jsem se bála, že až to budu potřebovat, nebude to a dárek mi přišel velmi originální. Fotka zevnitř krabice je z webu, nová nejde otevřít, aniž bych ji poničila.





Na hru Země město jsem narazila díky facebooku, nejdříve se mi to zdálo drahý, pak jsem pochopila, že je to 50 listů a koupila do každé rodiny, opět originální dárek koupený zde epipi.cz. Je to zajímavý web a určitě se tam zase vrátím.



A začíná Mikuláš. Sešity pro děti a náramky na ruku či nohy jsem koupila tady dobré knihy. Je zajímavé, že menší sešit se supermanem byl o dost dražší než ten velký s Alenkou z říše divů. Na tento web jsem se dostala opět díky facebooku, kde byly v reklamě náramky ve velké slevě za směšnou cenu 19 korun. Jsou moc pěkně vyrobené a původně stály okolo 140 korun.



Vánoční dřevěné ozdoby na tvoření jsem koupila bobříkov.cz


Tyhle plechové dózy s bonbóny jsem nakoupila na megacukrovinky.cz, když jsem hledala něco na zub k narozeninám pro zetě ještě k tomu nákupu od farmářů a koupila jsem mu Mozartovy koule v dóze (opět foto z webu) a přitom jsem narazila na tyhle úžasné docela velké dózy. A děti dózy milují, tak je to přidaná hodnota k bonbónům.



No a na závěr Knihy Dobrovský, kam chodím pořád. Z knih jsou tady jen dvě, ale nakoupeno jich mám ještě spoustu, jen jsou teď pro mě daleko. Pozitivní na těchto nákupech je, že kromě jídla a knih jsem žádné dárky nehledala. Jen využila příležitosti, když jsem je potkala. Ostatně tak to dělám vždycky a někdy nakupuju i půl roku předem.
Něco je ještě na cestě a ještě budu i objednávat, tak možná na blogu ještě něco bude a třeba se vám některé tipy na dárky hodí jako inspirace.
Pohodové dny všem.


4 komentáře:

  1. Bezva nákupy. Já už mám vnoučata velká, takže moje nákupy už se trochu liší :-)
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, bez Kocoura Modroočka to nejde, četla jsem to dceři a pak dlouho i vnučkám. Super knížka, stejně, jako Malý princ.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé nákupy. Já na internetu moc nenakupuji. Jen výjimečně. Dětských knížek máme doma ještě plnou knihovnu. Jen vnoučata už nám vyrostla a pravnoučata ještě nemáme.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, tyhle tipy asi nevyužiji, ale stejného Modroočka máme doma už roky, děti ho milovaly...
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.