pátek 12. července 2024

náhrdelníky a zlatý déšť


Možná vám to přijde jako divné spojení, ale vysvětlím. Posledních asi pět let jsme se málo věnovali keři, který nám roste na zahradě u vchodu. Stříhal se málo, už na jaře zasahoval na okno obýváku a už se téměř nedalo projít dál k domu. K narozeninám jsem mému muži koupila elektrické nůžky, který si přál, a tak můj muž je hned vyzkoušel na zlatém dešti. Keř už byl chaos, propletené větve, tak metr od země už holé, tak bylo zapotřebí udělat radikální řez, a tak šel pryč celý, ale už začíná obrůstat. 
Teď se dostanu k těm náhrdelníkům. Můj muž zjistil, že odřezané větve jsou duté a přinesl mi dokonce na rychlo vytvořený náramek, s tím, jestli nechci s dětmi tvořit náhrdelníky. No rozhodně, to je úžasné, ty větve schovej viz fotky níže..
A tak se při prázdninovém pobytu vnoučat tvořilo. Jeden den výlet, druhý den doma tvoření. Tak dnes výstavka tvorby dětí. Lola vytvořila náhrdelník i pro maminku a maminka už ho nosí. Další náhrdelník vytvořila pro svou sestřenici k 15. narozeninám, Alan jí vyřezal ze zlatého deště broučka s kouskem jablka a další výtvory si vytvořily pro sebe. Byla s tím docela práce, nakonec některé namalovaly akrylovými barvami a výsledek posuďte sami. Mně se teda líbily všechny.
Tak to byl náš další úžasný prázdninový den.
Mějte pěkný pátek.









5 komentářů:

  1. Paráda! Tvořit s dětmi mě moc bavilo a docela mi to chybí!
    Marti, měj hezký den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, tak to je paráda. Máš šikovná vnoučátka, moc se jim nejen náhrdelníky, ale i náramek povedly. Je to krásné mít náramek nebo náhrdelník na léto s takovými krásnými barvičkami. Pochval děti, paráda. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  3. Muž vám opatřil prima materiál a vám se ho povedlo hezky zpracovat.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektní zábava pro děti a výsledky jsou na jedničku. Přeji vám všem krásné letní i tvořivé, dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to byl tedy moc prima nápad. Vnoučata moc krásně tvořila !!!!
    Měj se hezky !
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.