pondělí 31. července 2017

po oslavě aneb učím se fotit






Víkendová oslava narozenin našich dětí skončila. Už je nás tolik, že se bohužel musíme sdružovat do stejného měsíce vícero oslavenců anebo dokonce jako teď oslavy přes dva měsíce, páč bychom se nestíhali už vůbec sejít. No na druhou stranu, ať si užijí. Já jsem asi v životě neslavila narozeniny sama. Jsem říjnová - 19, můj táta byl 26 a moje máma je 30. Moje dcera se narodila 23. října. Nevím, jak vypadá oslava jen pro mě :-)
Na fotkách jsou pozůstatky z oslav od soboty do neděle. Uklizeno je pouze po grilování a odpolední káva, torza dortu a zbytky šťávy z mého mátového sirupu ještě zůstal. Vlastně mi ten binec přišel zajímavý a využila jsem toho, že jsem od dcery, již profesionální fotografky dostala staronový foťák o hodně kvalitnější, než jsem dosud kdy měla. 
Učila jsem se tedy fotit bez automatu. Nefotím moc dlouho a snad se trochu zlepšuji. 
Pozůstatky po oslavě mám v plánu likvidovat následující dva dny.
Zatím jsem včera pouze fotila. Na zahradě v trávě kromě roztroušených hraček je nová instalace několika skalek, které vytvořily děti z kamenů u studny. Stěhování zpět na značku zabere nějaký čas, ale nikam nespěchám. A tento "brajgl" mě nijak neirituje, naopak líbí se mi. 
Tak na chvíli konec oslavám a od října až do vánoc nanovo.












6 komentářů:

  1. Marti, ten úklid Ti teda nezávidím. Ale je hezké se takto, jednou za čas, všichni sejít. Dárek jsi dostala parádní, tak přeji hodně povedených záběrů.
    Krásné dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, mě to nějak nevadí. Všechny jsem přemluvila, že si to uděláme sami s mým mužem. Ano scházíme se celkem pravidelně a letos se již asi dvakrát stalo, že se povedlo dorazit na oslavu, tedy tentokrát její, i dceři z Paříže. Je nás už hodně, tak se těžko hledají termíny pro všechny dohromady. Měj se krásně.

      Vymazat
  2. Přeju příjemné sžívání s novým aparátem :-). A postupný úklid ať jde od ruky.

    OdpovědětVymazat
  3. No prosím, jak může být takový binec po oslavě fotogenický...:-).
    Tak ať se Marti s novým přístrojem sžiješ a fotky jsou dokonalé.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.