čtvrtek 29. dubna 2021

asistentka netřeba


Ale to bylo marné volání.
Sára je sice hodně chytrá, ale že mi překáží při focení, jsem jí vysvětlit nedokázala. A upřímně, bylo to pro ni tak lákavé, že moje prosby, ať uhne, s ní ani nehnuly.
Sešly se mi za několik týdnů nákupy a některé stojí za zveřejnění na blogu jako tip na dárek. Třeba. U focení mi asistovala Sára a věnec byl něco nového, tak musela čichat a čumáčkem značkovat toho vetřelce. Už jsem říkala, že se u nás opravuje vchod do domu, a protože pořád nebylo ještě pořádné teplo, tak to špatně schne a trvá to pekelně dlouho. Nová komodka ke vchodu zatím zahálí, zničili jsme věnec na vchodových dveřích, protože nám při sundávání tisíckrát spadl a byl přírodní, tak je orvanej jako borůvka. No měli jsme jej už dlouho, tak jsem ani smutná nebyla a vydala jsem se nakupovat. Věnce neumím, tak musím tam, kde to umí.
 Hledala jsem něco krásného, pak jsem pár vybrala a konečný výběr učinil můj muž. Já bych možná ještě vybírala teď a navíc spolu všechno konzultujeme a jemu se nejvíc líbil tento. Nakoupila jsem na webu Dekorace Janina. Ještě chvíli bude trvat, než jej pověsíme, ale práce už se blíží do finále. A než mi Sára dovolila ho nafotit bez její přítomnosti, chvíli to teda trvalo.





 
Alánkovi jsem ještě k narozeninám koupila lego robota a hádejte kde. 
Při online nákupu potravin v Tescu. Prostě s chlebem. Zrovna měli lego v akci. 
Mám ráda takové nečekané nákupy.





Teď dárky pro větší vnučku, i když má narozeniny až v červenci. Když narazím na něco, co mě zaujme, tak to koupím raději hned. Tahle sada na výrobu náramků je až do 14 let a mohla jsem si ji koupit i pro sebe, protože se mi moc líbí. 




A ještě jsem k té sadě koupila dárek společenskou hru pro 2-4 hráče ze dřeva. Obojí jsem koupila tam, kde nakupuji často a to na Bonami. Vždy je tam něco zajímavého. Jako tato hra, kterou jsem fotila jen obalu a tady ji vidíte celou a tady můžete kouknout na sadu korálků.


Na Bonami jsem toho nakoupila za poslední týdny víc. Zapékací mísu, novou cukřenku, páč jsme rozbili, povlaky na polštáře s plameňákem, na cestě je ještě překvapení k narozeninám pro mého muže (to sem dám určitě jako tip na dárek), ostatní nemám ani nafoceno, páč nestíhám, je tolik jiných důležitějších věcí.
Tenhle poslední dárek sem dávám až nakonec a tajně doufám, že teď nemá oslavenec čas na koukání na blog. Tento dárek jsem objevila náhodou, reklama byla na facebooku a mám z něj obrovskou radost. Jednak je to praktická věc flash disk, jednak mě zaujalo, že je celý ve dřevě včetně krabičky a je to krásně zpracované. A navíc dárek trochu jako na památku. Prostě mám z toho radost, a tak jej sem dávám hodně v předstihu. Třeba vás také zaujme. Nakoupila jsem na Belmonde.cz, kde mají v nabídce i dřevěné hodinky. Škoda, že mám tolik hodinek. Koupila bych si, ale už se nechci zahlcovat něčím, co nepotřebuju.
Tak snad se vám přehlídka nákupů líbila. Včerejší reportáž z venkovní akce ještě nemám hotovou, ale určitě ji na blog dám, protože se mi takový originální počin moc líbí. A je to další důkaz toho, k jakým originálním nápadům, k jaké kreativitě nás může dovést nouzový stav.
Mějte pěkný čtvrtek.





8 komentářů:

  1. Tedy Marti, krásně jsi nakupovala. Ten Flash disk tedy to je bomba. Než jsem došla k poslední fotografii, tak jsem přemýšlela, co to asi je i když jsem článek četla. Věnec je nádherný a bude Ti dělat radost. Hračka pro vnoučata také. Doufám, že vše bude dobře a dlouho sloužit jak má. Přeji Ti krásné jarní dny i když se nám počasí malinko pokazilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, krásný věnec! A to focení s asistenty dobře znám. Také mi vždycky vlezou do záběru, když se to nejmíň hodí. :D
    Dárečky vypadají krásně, určitě udělají radost. :)
    Měj se pěkně, Sabina

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, koupila jsi krásný věnec. Sarinka ho musela pořádně prohlédnout. 😉 Líbí se mi i dárečky, určitě udělají radost. Flash disk je parádní.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, díky za inspiraci !!! Potřebuji dárek, nevěděla jsem co a už mám objednanou flashku ze dřeva podle Tebe, je to krásný nápad. Mám radost tralala.Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, baví mne Tvé nákupy a vždy obdivuji, jak jsi na různé příležitosti připravena. To já vše sháním až na poslední chvíli. Věnec je krásný a je vidět, že se líbí i Sárince.
    Vybrala jsi opět parádní dárky.
    Přeji prima dny. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, hezky jsi nakoupila. A fotky Sáry zkoumající věnec jsou skvělé :)

    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný věnec a úžasná asistentka. Něco o to vím :o)
    A dárky jsou moc hezké - jak pro děti tak i ten poslední!
    Marti, přeji hezký pátek, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, tak jsem konečně opět tady a můžu komentovat jako vyzobaná. Moc děkuji za komentáře. Leni, moc mě potěšilo, že jsem tě inspirovala. Mějte pěkný pátek.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.