pondělí 12. dubna 2021

pseudo narozeninová párty


Sice název přesně nevystihuje včerejší narozeninovou oslavu, ale už mě nějak nebaví skloňovat slovo online ve všech pádech. Většina našeho současného života je vlastně online. A možná trochu něco jako fake, a svoji fejkovou čínu, kterou vařím, mám ráda. 
Neznamená to, že se snažím předstírat, že je to originál. Nenosím fejkové kabelky ani oblečení, protože to považuji za předstírání, nemám na originál, tak nebudu předstírat, že mám prostřednictvím něčeho, co si na to hraje.
Já ale přiznávám, že včerejší online oslavu Loliných narozenin, které pořádně oslaví a naživo doma ve středu, kdy jí bude osm, jsem si vlastně hodně užila. Užila jsem si rozbalování dárků, které jsme Lolince odvezli už před časem, víc než v chaosu normální živé oslavy (ta je ovšem nezastupitelná a nenahraditelná), kdy mluví všichni jeden přes druhého a já jednotlivce nestačím vnímat. A tak jsem se položila do toho hraní s novým dárkem se všemi, že jsem měla pocit, že to není jen na dálku, ale že jsem součástí. Člověk se naučí přijímat život, tak jak je.
Takže dnes nahlédnutí do včerejší online oslavy prostřednictvím fotek. Cvakala jsem bez rozmyslu a navíc fotit obrazovku není zrovna lehké, takže porucha není na vašem přijímači.








Lolinko, chceš, aby ti babička s dědou předali dárek k narozeninám?
Mami, použij nějaké kouzlo, zakouzli.
A tak kouzlím...
Čáry máry fuk a dárek je tu!!! Já malé poupě, já stojím v koutě a přeji ti vše nejlepší k narozeninám!

Mějte pěkný vstup do nového týdne.

P.S. Všem moc děkuji za milé komentáře, které mi zanecháváte u příspěvků. Možná se zdá, že je ignoruju, protože neodpovídám proti svým zvyklostem. Ale čtu je s radostí a těším se na ně. A s tím, že neodpovídám, mě trochu smiřuje, že při psaní článků vybírám už i příspěvky pro vás. Můžete se pravděpodobně tento týden těšit na další výstavu výtvarných prací dětí anebo si přečíst o DIY videoklipu a podívat se na něj.









6 komentářů:

  1. Krásné, rozdělená oslava, přesto jste si to užívali a fotky jsou vydařené.. U nás to bude stejné. Zítra má vnučka 17té narozeniny, tak také budeme spojeni jen přes počítač, protože náš okres (Děčínsko) je stále uzavřený kvůli velkému počtu nakažených. Přeji Ti krásné dny ve zdraví a snad se dočkáme i my toho uvolnění.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, malé slečně vše nej, nej, nej, hlavně zdraví. 🍀🌹🎂 Fotky se povedly a oslava na dálku také.
    Chybí mi kontakty s vnoučaty, už jsme odložili Emy narozeniny i svátek a přáli jen na dálku. Dcera bude mít příští týden 40tiny. Jak ráda bych poseděla v jejich přítomnosti, jak ráda bych je objala....

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, fotky se Ti povedly. Je vidět, že má Lola z dárků radost. A jak tam Alánek nakukuje.
    Vnoučata mi také moc chybí. V sobotu jsme se viděli přes telefon a vnouček mi udělal exkurzi do domě, má nově vymalovaný pokoj a tak se chtěl pochlubit.
    Měj pěkné odpoledne.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, byla to krásná oslava, ač jen přes počítač. Ještě že ty přístroje jsou, viď?
    Lolince přeji ještě vše nejlepší. D.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, i přes počítač se dá být spolu. Je to jiné, ale můžeme být rádi, že tu techniku máme :).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, často teď děkuji za možnost využít všechny současné vymoženosti.
    Posílám velkou gratulaci a přání pro vás všechny - ať můžete brzo obejmout!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.