úterý 25. dubna 2017

už jsme komplet připraveni


Tak kde je to teplo?
Někdy s mým mužem po něčem toužíme anebo si myslíme, že toužíme několik hodin či dní, mluvíme o tom a pak se rozhodneme, že je to vlastně nepotřebná věc, bez které se klidně obejdeme.
Někdy nás to ale drží a my se rozhodneme dovést záležitost do konce.
Já jsem o této skleněné nádobě s pípou snila tedy už delší dobu a musím přiznat, že se mi tato designová věc hlavně líbila bez ohledu na její potřebnost či nepotřebnost. Někdy toto řeším teprve, až se do té věci zamiluji a někdy to neřeším vůbec. 
Můj muž je praktický, takže viděl jiný pohled u tohoto kousku. Jak u nádoby tak u sklenic s víkem při naplnění jakýmkoliv obsahem totiž v létě nehrozí, že okolo lítají vosy či včely, případně vám do nápoje spadnout, v lepším případě to bude moucha.
Toto rozhodlo o koupi, a jelikož jsme o této záležitosti hovořili všichni na rodinné sešlosti u nás doma a všichni objevovali výhody tohoto kousku, máma, pro některé z nás babička či prababička se rozhodla, že nás chce obdarovat. Nepomohlo žádné odmlouvání a odpor, takže jsme museli přijmout příspěvek na tuto nádobu a pak už nezbylo než s objednáním neotálet. 
Nakonec přesně tento kousek byl poslední, ale najdete jiné, třeba i hezčí.
Teď už jen vrať se teplo!

4 komentáře:

  1. Krásná souprava.Kéž by se teplo už vrátilo!Moc zdravím Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky se mi líbí. A doufám, že teplo bude brzy. Klidné dny.

      Vymazat
  2. A kde si ji koupila a na kolik je litrů? Já chci taky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš to v odkaze v článku - na Bonami. Tuhle už tam nemají, ale jiný jo a mám tam teď malou slevu časově omezenou, kterou asi nevyužiju, tak si zkus vybrat a já ti to objednám. Je to na 6 litrů.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.