středa 15. listopadu 2017

a pak že to není krmítko!


A je to krmítko.
Létají tam chudáčci častěji než do krmítka mého muže. Já vyhrávám.
Kdo, jste sledovali náš "souboj" s mým mužem, tak víte.
Moje krmítko, které je tak na webu označeno, ale tváří se jako pítko, splnilo svůj účel. Důkaz jsem pořizovala dost dlouho. Než jsem si pomalu potichu přinesla foťák a přikradla se, ptáček byl sytý a odletěl. Nakonec se mi to povedlo. Fotky nejsou nic moc, páč jsem fotila z dálky.
Není to krásné?

P.S. Nezapomeňte se připojit. Hra o o čtyři taštičky běží až do pátku.


12 komentářů:

  1. My máme krmítko na zahradě, z okna na něj nevidím. Ale plánuji si letos krmítko umístit někam blíž, abych mohla ptáčky pozorovat. Je to lepší, než dívat se na televizi.
    Dnes jsem Ti poslala výhru, tak snad to pošta zvládne do zítřka doručit. Když ne, tak to budeš mít až v ponděli, protože v pátek je svátek.
    Hezké odpoledne, Marti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já právě na něj vidím i z okna, tak si to užívám. Moc děkuji za výhru. Hezký večer.

      Vymazat
  2. Parádní krmítko!:-)Krásný zbytek týdne přeji

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, krmítka se mi líbila obě a je super, že i toto je hojně navštěvováno.
    Hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáši, ano jsem překvapená, teď jsem přijela po dvou dnech z Prahy a krmítka jsou prázdná, můj muž zapomněl na sypat, ale máme zpětnou vazbu, už si na nová zvykli. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Dobrý večer,Marti my máme velkou zahradu,takže jsem těch krmitek napočítala dnes 16.Každý podzim manžel nakoupí 6pytlů slunečnice a máme postaráno o krásnou podívanou.Nepřeberné množství druhů ptáčků.Prostě nádhera a krásná rána,když čekají na nasypání .Sojky nádherně zbarvené,sýkorky, dlaskové, kosáčci,vrabčáci atd
    .Nádhera a i srnka po vichřici se nám zabydlela na zahradě,ale tu se snažíme každý den dostat ven za mámou,ale nedaří se.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino, tak tolik krmítek by se nám na naši malou zahradu nevešlo :-) Ta stačí tak na Justýnu hahaha :-) No to musí být krásné mít na zahradě srnku. Krásné dny.

      Vymazat
  5. Slunečnicové krmítko evidentně funguje jako krmítko, i když se tvářilo jako pítko :-). Tak hodně návštěvníků a pěknou podívanou

    OdpovědětVymazat
  6. Máme před domem tři krmítka a všechna jsou poctivě každý den vyzobána. Minulý týden jsem koupila 3 kg slunečnice a jen se za ní práší. Jsem zvědavá, kde nám všude na jaře začnou slunečnice růst :-)
    Hezký den!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, je to lepší než televize :-) Jo jo slunečnice mají nejraději, když jim dáme směs, proso vyházejí na zem a vyzobají jen slunečnici. Hezké dny.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.