pátek 17. listopadu 2017

tipy na dárky


Zaujalo mně pár malých věcí, které jsou vhodné jako dárky.
Tyto ovšem u nás pod stromeček nepůjdou. Takové tipy sem bohužel dávat nemohu, ale to už jsem psala. Dávám na blog jen dárky pro vnoučata.
Jako dárek se určitě hodí tento keramický "plecháček"  trochu jako z minulého století. Můj muž miluje letadla na rozdíl ode mě, takže to je dárek pro něj, jen tak na ranní kávu.


Velmi mně zaujal tento diář z Albi. A není to jen tím, jak vypadá navenek. Má další přidanou hodnotu, nejen zapisování schůzek, ale na každý týden, je to týdenní diář, je připravena jedna antistresová omalovánka. Mně to přijde jako velmi vhodný dárek. A přidala bych k tomu ještě pastelky.


Svíček není nikdy dost. Ovšem tato velká svíčka nejen krásně voní a láká krásným obalem ve skle s plechovým víkem, které slouží k uhašení svíčky, ale je svým složením velmi luxusní a jako dárek se přímo nabízí.



Letos jsem vymyslela, myslím, celkem originální dárky, kterými chci podarovat rodinu a hledala jsem i vhodný obal, ve kterém překvapení bude trůnit. Našla jsem v Pepco, no jak jinak, tyto krásné malé košíky. Už se těším na balení.



P.S. Nezapomeňte se připojit. Hra o o čtyři taštičky běží ještě dnes.

6 komentářů:

  1. Svíčka vypadá moc pěkně. A jsem hrozně zvědavá, co budeš balit do těch košíčků. Doufám, že to po Vánocích odtajníš ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, určitě nafotím a po vánocích určitě bude. Hezký víkend.

      Vymazat
  2. Jako tip pro kamarádku mě zaujal diář a já bych se zase vůbec nezlobila, kdybych dostala dáreček v pěkném košíčku ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  3. Každý Tvůj tip je bezva. Ty košíčky jsou fakt dobrý nápad!
    Hezký večer a příjemný zítřejší den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.