neděle 27. prosince 2020

převzato 6 vánoční



Téma ještě vánoční. Letos naposledy pár kočičích a psích vtipů pro zasmání. 
No a když jsme u těch vánočních stromků, Sárinka se mnou zdobila stromeček a pak ji na chvíli přestal zajímat. Vypadalo to, že u nás žádný karambol nenastane. Stromeček máme letos poprvé malý a je na skleněném stolku, aby byl výš. Sáru začal zajímat, až v okamžiku, kdy zjistila, že na něj dosáhne z psacího stolu a už se kutálelo několik kouliček po celém obýváku. Trochu jsem jí vynadala. Poslechla a skočila ze stolu. No, poslechla, to jsem si jen myslela. Skočila na piano a zjistila, že odsud také na stromeček dosáhne. Bála jsem se, že budeme muset stromeček strojit znovu. Shozených kouliček všude plno. Pak ji zase zajímaly dárky pod stromečkem, do kterých šťourala packami, aby zjistila, co to vlastně je. Měla jsem radost, že jsem jí pod stromeček koupila tu pištící myš se svítícíma očima. V tu chvíli už ji nic jiného nezajímalo a ani roztahané balící vánoční papíry po vybalení dárků, které jsme jí schválně nechali k dispozici, nebyly natolik zajímavé. Tak to se mi povedlo.
Přeji vám krásné a pohodové dny pokud možno plné smíchu.
A můžete s tím úsměvem rovnou začít.













7 komentářů:

  1. Sárinka si stromeček užila a zpestřila vám vánoční svátky.
    Sbírka veselých fotek se mi moc líbí, se zvířátky je veselo.
    Měj hezký den.

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, se Sárou máte každý den o zábavu postaráno viď 😀
    Měj prima dny Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marti,
    Vánoce jsem u mě doma vždy výzva. Pro mě je to výzva na nervy, pro Shakespearea, za jak dlouho se mu podaří shodit vánoční stromek. Letos má rekord, stihl to ještě před celkovým ozdobením. Jen jsem si skočila do kuchyně zapnout sporák, abych ohřála jídlo... Jinak Štědrý večer Líza a Frankie prospali v ložnici, ale Shake byl celou dobu s námi, hodně se zajímal o dárky, čile rozbaloval a hned vše musel vyzkoušet. Řekla bych, že on a moje 89letá babička si to snad užili nejvíc:-D
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sárinka je kouzelné zlatíčko. Má se u vás královsky a je milovaná. Vtipy jsou super. Přeji vám všem příjemné poslední dny letošního roku.

    OdpovědětVymazat
  5. Humor nesmí chybět, děkuji, Marti!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, se Sárou je pořád zábava a ten plný roztomilosti a smíchu. Na Justýnku ovšem vzpomínám pořád jen ne už tak smutně. Mějte pěkné dny.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.