sobota 28. srpna 2021

sněz tu žábu...


Ne, nenutím vás jíst žábu.
Dnes pozvánka na festival francouzského divadla Sněz tu žábu, který letos otvírá 7. ročník a po loňské online prezentaci opět na živo.


Většina z vás o tomto festivalu už četla na blogu několikrát, dávám sem pozvánku v podstatě úplně každý rok a já jsem téměř každý rok na jeden den festival navštívila. Minulý rok jsem ho viděla online téměř celý.
Za zrodem festivalu stojí naše Linda a do festivalového týmu přistoupila před třemi nebo možná více lety, nevím přesně, i naše Tereza jako fotografka. 
Třeba se někdo budete moct na nějaká představení během tří dnů podívat. Věřte, stojí to rozhodně za to.
Nám se s mužem líbí nejvíc program v sobotu a doufáme, že to budeme stíhat. V sobotu je další velká akce v Mělníku, která napadla moji kamarádku před rokem a já byla u zrodu a trochu pomáhala celý rok. Tak uvidíme. 
Pár informací si můžete o festivalu přečíst na Sněz tu žábu,, a pokud si třeba budete moct někdo udělat výlet do Prahy do divadla NoD v Dlouhé, můžete si vybrat z programu třídenního festivalu zde.
A tady je ukázka představení, které bychom chtěli letos vidět, tak snad ho stihneme.


Tak dnes je to vše. Odpoledne mě čeká další akce, ze které budu dělat reportáž a musím říct, že jsem už celkem unavená. Ovšem není divu, že se po nouzovém stavu roztrhl pytel s akcemi, které všichni museli odkládat a navíc, kdoví jaký bude podzim...
Mějte pěknou sobotu.

3 komentáře:

  1. Marti, díky za pozvánku na festival. My se do Prahy určitě nedostaneme, ale někdo se určitě rád na nějaké představení půjde podívat.
    Máš pravdu, že se koná hodně akcí. My jsme se dnes byli podívat v jedné sklárně, určitě bude i článek na blogu.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Všem moc přeji, že se věci opět dějí na živo!
    Marti, tobě přeji odpočinkovou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, to je fajn, že jsou takové akce. Řeknu o tom synovi, bydlí v Praze. A odpočiň si taky ! Ahoj Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.