neděle 26. prosince 2021

sním o...



Tak jestli jsem měla pocit na Štědrý den, že jsem nefotila, co jsem chtěla, tak včera jsem pro změnu nevzala foťák do ruky. Tedy jen ráno a z toho vidíte tu bílou fotku, ke které jsem na facebook napsala Sním o Vánocích bílých...  a říkala jsem si, že by letos... 
No něco bílého z nebe padalo, dokonce nebyl ani pak vidět můj namalovaný stromeček, ale moc dlouho to nevydrželo.


Včera jsme se nakonec sešli všichni, jak jsme plánovali, svíčková prý byla výborná, na kokosky rozdávám recept, ale nejdůležitější bylo, že jsme byli spolu. Budu z toho dlouho čerpat energii. 
A ještě bych vám ráda představila pár dárků, které jsem nakoupila pod stromeček a třeba se tipy budou hodit i vám. Fotky, jak jsem psala, svoje vlastní nemám, tak stahuju z webů. 
Třikrát jsem koupila tento balíček na ochutnávku z webu Chuť Moravy, balíček delikates, který si jen tak běžně asi nekoupíte. 


Každý dostal do rodiny tuhle krásnou skleněnou ozdobu rozkrojené jablko, přišlo mi to symbolické a jsou tam nádherné ozdoby, originální. Nakoupeno na Ozdoba.cz. Zlaté prasátko v roušce, které jsem nadělila kamarádce, už vám bohužel neukážu, protože jsem ho nenašla. Je asi vyprodané, nedivím se.


Dalším dárkem, ze kterého jsem měla fakt radost, byl pro každého autorský tisk plakátu známé výtvarnice Leny Brauner, které vám už bohužel taky neukážu, protože jsou vyprodané a taky jsem je nevyfotila. Lenu sleduju, tak jsem na poslední chvíli, nebyl to plán, narazila na výprodej a říkala jsem si, že to bude originální dárek. Včera večer mi poslala Tereza fotku, kde Lena visí, tak aspoň jeden. Každý byl jiný. A protože mění Lena celou koncepci a dává teď svoje díla do rámů, už tam jen tak něco nekoupím. Doma od ní nic nemám, i když jsem o tom uvažovala, protože už to nemám kam dávat.


Chráněnou dílnu Inspirace jsem už tady představovala a kromě polštářků soviček pro vnoučata jsem tam koupila krásné velké svíčky červené a modrou.



A nakonec ještě pro každého dospělého jako legraci veselé ponožky. Kdysi byly ponožky jako vánoční dárek čiré zoufalství a já jsem je nikdy nedávala ani svému tátovi. Dnes je to jinak, jsou krásně balené a ne běžné, které si koupíte na každodenní nošení.  Já jsem koupila balené jako donut, ale najdete tam i jiné. 

Tak to jsou vybrané dárky třeba pro inspiraci a třeba se vám tipy někdy budou hodit, i když pod stromeček už to nestihnete. Všechny dětské dárky na blogu už byly.
To je dnes vše. 
Užívejte si pohody a klidu svátků.

6 komentářů:

  1. Marti, nepochybovala jsem o tom, že se vám den vydaří!
    Krásné dárky!
    Užij si v pohodě dnešní den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, užili jste si krásný den s rodinou. Tvoje dárky jsou vždycky krásné, moc se mi líbí ozdoba ve tvaru jablíčka.
    Mějte pohodový sváteční den.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky máme za sebou včerejší den s rodinou. Také byl pohodový, příjemný.
    Vánoce jsou u nás jakž-takž bílé, takže co víc si mohu přát.
    Jo, jo zapsala jsem si odkazy na nákup dárků, myslím, že je časem využiju.
    Měj pohodový druhý svátek vánoční!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, mi měli taky včera svíčkovou :) - byli jsme na obědě u mámy. Tuším, že jsem tam nevyfotila vůbec nic. Ale chystám se aspoň vyfotit dárky, které jsem dostala.
    Hezký nastávající, bohužel už nesvátečný týden (pro mne navíc pracovní)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezké dárečky Marti. Já jsem dárky nefotila. Nakoupila jsem a hned zabalila...Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  6. Díky, za tipy na, příští svátky.. Ila

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.