úterý 9. dubna 2024

tulipány



Tak to byla rychlost. Sotva jsme si stačili všimnout poupat, za pár dní už kvetly. Samozřejmě to nejsou ještě všechny, ale už je to krása ke kochání. Psala jsem článek o tom, že letos kvete všechno dřív. A je to pravda, ale v případě tulipánů na mě skočila na facebooku vzpomínka. Rozkvetlé tulipány před deseti lety. Téměř stejné fotografie. 
Mějte pohodový den.







8 komentářů:

  1. Tulipány mám ráda. Zatím mi kvetou jen ty nízké skalkové, ale ty vyšší už nasazují poupata i když letos asi nepokvetou všechny. Některé jsem zapomněla po odkvětu vyndat, tak asi nepokvetou. Mám krásné červené ...přeji ti prima jarní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, já je nikdy nevyndávám a přesto kvetou. Měj pohodový den.

      Vymazat
  2. Taky mi už rozkvétají tulipány. Většinou to bývá až tak kolem Jiřího. Je to letos rychlejší i tady u nás v Podkrkonoší. Narcisy ani tulipány taky nevyndávám a kvetou. Některý rok je květů méně, příští si to vynahradí.
    Měj pěkný den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, krásně ti to kvete.🌷🌷
    V tomhle počasí opravdu rozkvétá a bohužel i odkvétá vše rychle. Hyacinty ještě v sobotu zdobily, dnes jsou na ostříhání. Podobně tulipány, které vykvetly hodně rychle a ty první už začínají ovadat. Je to letos všechno dříve a navíc zrychlené.
    Měj hezké dny.🍀

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné tulipány. Mám jich v zahradě víc a nestíhám si jejich krásu ani užít. Hned jsou odkvetlé. Hyacinty jsem letos nestihla ani vyfotit.

    OdpovědětVymazat
  5. Vija
    Krásně kvetou, i u nás nejvíc červených a žlutých. Dala jsem do vázy dva žluté a jeden červený a včera koukám, žluté jsou prouhaté. Hezký den měj. J

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, ty barvy v zeleni, to se nedá přehlédnout. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, tulipány máš moc pěkné. Já jsem zvědavá, co udělají ty naše na chalupě. Loni myslím nevykvetl ani jeden, letos to ale vypadá, že nějaké na květ nasazují ...
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.