čtvrtek 27. února 2020

jsem kočka kočka


Ahoj všichni, konečně mi taky dala jednou nějaký prostor. 
To jsou tady furt obrazy, divadlo, sněženky či ptáci, ale já nikde. 
Na její obranu musím říct, že na facebook mě dává celkem často a já mám radost, jak mě tam všichni chválí, jak jsem krásná a úžasná modelka. 
Zkrátka jsem kočka.
Jako tento týden a dokonce jsem se mohla i vyjádřit u mé koláže. 
Když šla panička v pondělí z venku, tak jsem na sebe upozorňovala celkem hlasitě, aby viděla, kde jsem, ale furt se točila dokola a neviděla mě. 
Byla zmatená, odkud na ni furt volám.





Nečekala mě tam. Už byla skoro v obýváku a všimla si, kde si začínám ustýlat.
Ježíši, a zas měla tu svoji blbou poznámku o tom, že přetékám...
Jakoby nestačilo, že, když o mně mluví, říká jezevec. 
No ještě, že mě oslovuje Justýnko. 
No jo, tady jsem ještě nespala, já vím, že je to v předsíni na tvoje kabelky, ale chtěla jsem si to vyzkoušet. 
A to je furt něco, jsem prý tlustá, ale taková jsem odjakživa, už od kotěte. 
A když někdo před pár dny řekl, že jsem zhubla, hned mi sahala na čelo a čumáček, jestli nejsem nemocná!
Tak já jako nevím, co vlastně teda chce. 
No, ale měla s tím místem na spaní pravdu. Přetékala jsem a bylo to nepohodlné. Asi tam už nepůjdu, i když se tam pěkně dívalo z okna a nemusela jsem vyskakovat bůhví kam.
Teď hodně často spávám na proutěném křesle v tělocvičně. To křeslo je tam teda pořád, ale spávat jsem na něm začala, až tam páníček odložil čerstvě povlečené polštářky, protože nevěděl, kam patří. Panička má smůlu, měla je hned dát na značku. Teď už jsou druhý týden moje a panička mi je nebere.
No oni taky už moc čerstvě teda nevypadají.
Zdraví Vaše Justýnka a snad zas někdy přijdu.


11 komentářů:

  1. Ahoj Justýnko, moc jsem se při čtení nasmála. Na té stoličce jsi se mi moc líbila. Kdyby si panička dala tašku jinam, tak se vejdeš. Ale na druhou stranu je křeslo na spaní lepší, je prostornější(tím na nic nenarážím) a na čerstvě povlečených polštářích se krásně spí. Moc se těším na další setkání, posílám podrbání na zádíčkách.
    Přeji vám všem krásný den. Růža

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Justýnko, o mě každý taky tvrdil, že jsem tlustý, ale já už se taky takový narodil, panička to viděla na vlastní oči. A tak věděla, že jsem jen kulatý :). Celičký život jsem vážil 10 kilo, a měl jsem se náramně, - chutnalo mi jíst i spát i se pomazlit. A dožil jsem bezmála 20 let. Moje paní doktorka nade mnou kroutila hlavou a říkala, že popírám její tvrzení, že tlusťoši brzy umřou.. No už Ti mávám z obláčku, ale stálo to za to. Tak si z toho, že přetékáš nic nedělej a hezky ty dvounožce cvič k obrazu svému, jako jsem to dělal já... modrý kocouř Baďka, sepsala Lenka kočka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Justýnko, nic si z toho nedělej. Tak přetékáš, no a co? Jsi kočka pěkná, hezky stavěná a v tom želvovinovém kožíšku ti to moc sluší. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné křesílko, pěkná kočka.
    Tam se dobře dřímá.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Justýnko, jsi fakt kočka. A pozdravuj paničku.

    OdpovědětVymazat
  6. Justýno, klid. Přetéká kde kdo! Jsi kočka!
    Měj ty i panička krásný den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, děkuji za vaše milé komentáře a zdraví vás i panička. Netrápím se tím, že přetékám a vlastně se tím nikdy netrápila ani panička. Nakonec dnes doma už přetékáme všichni tři :-) Ale paničku občas zamrzí, když jí někdo řekne, ať mě tak nekrmí, že jsem tlustá. Ale ona krmí normálně a na moje kňourání, když není čas jídla, reaguje naprosto přezíravě. Mějte se hezky a já zase někdy přijdu. Vaše Justýna alias jezevec

      Vymazat
  7. Justýnko, mohly bychom být kamarádky.Panička mě taky pořád říká,ať se tolik necpu,že jsem tlustá,ale přitom mi sama pořád doplňuje misky a mě to potom nedá.Ale na stůl,kde mám svoje misky ještě vyskočím.Musím je tam mít,kvůli velké psině Bleky,která by mně do misek chodila.Jinak je panička moc hodná a kde je ona,jsem i já.Mám ráda její háčkované polštářky,ale většinou jsem vždy tam,kde je ona.
    Jsi moc pěkná kočka.Však já taky.Zdraví Modřinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modřinko, moc ti děkuji za hezký komentář a moc tě zdravím. Já chodím za paničkou taky pořád jako pes :-) A pozdravuj svoji paničku.

      Vymazat
  8. Justýnko, píši opožděně.Jseš nejkrásnější kočinda, co jsem kdy viděla a to díky tvé paničce.Ta naše milovaná Eli pěkně lumpačila, až jsme jí pustili pořad psýho psychologa Desentského.Pomáhá zvládat neposlušné pejsky.Když začala ničit tel.programy, tak jsme to tolerovali, ale ta naše potvůrka mi rozdrtila dvě drahá pouzdra i s brýlema. Kdybych měla sečíst škody, tak by to bylo na polepšovnu.Muž jí ale omlouvá tím, že ničí moje věci jelikož jsem alergik a trpím na ekzémy rukou a ona z těch věcí cítí promašťovací masti.Tak musím každý večer než jdu spát vše uklidit.No, někdy zapomenu.Posílám ti pohlazení a pusinku na krásný čumáček.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, Martinko, moc děkuji a pozdravuji Eli, ona se časem zklidní. Zdraví Justýna i za paničku.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.