neděle 3. října 2021

hledáme podzim...




Tedy včera jsme hledaly spolu se Sárou barvy podzimu. Šla jsem s foťákem po zahradě a hledala, kde je ten podzim. Za chvíli odněkud ze zahrady vyběhla Sára a začala mě doprovázet. Nebo se spíš přede mnou válela na zádech a dávala mi najevo, jak je ráda, že jsem na zahradě. To dělá vždycky. 
Ovšem jediné barvy podzimu má na sobě Sára. Jinak u nás a ani okolo nás zatím podzimní barvy nevládnou. Naopak pořád kvetou růže, vlastně nějaké i rozkvétají a v truhlících kvetou pelargonie.
Takže dnes malá procházka se Sárou.
Trochu barev podzimu jsme našly. Ne, že bych už chtěla podzim s větrem a deštěm, ale podzimní barvy mám ráda.
Už dlouho jsem nenafotila tolik fotek se Sárou jako tentokrát. A dlouho se mi to asi zase nepodaří. Vlastně jsem ani neměla v úmyslu dnes dát příspěvek s jejími fotkami. Ale Sára se včera rozhodla prostě jinak a nechala se fotit, občas se na mě na zavolání i podívala.
Mějte pěknou neděli.

P.S. Dnes jsem zjistila, že Jára vyhlásila fotografickou výzvu loučení s létem. Tento příspěvek nesouvisí s výzvou, i když by se to mohlo zdát. Je to jen náhoda...






















8 komentářů:

  1. Krásné fotky Sáry a myslím, že i k vám podzim nakukuje.
    Měj pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš, aniž jsi to věděla,svým způsobem jsi se výzvy taky zúčastnila. A Sára Ti v tom pomáhala :-).
    Měj hezkou neděli !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, moc hezké fotografie a klidně jsi mohla článek do výzvy zařadit. Hezky jsi vše napsala i nafotila. Přeji vám všem moc pěkně podzimní dny plné radostí a hlavně zdravíčko. Sáře posílám pohlazení.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, včera jsem si dávali kávu na sluníčku a Aaron pózoval na trávníku s prvními spadlými listy stejně jako Sára. I on je v podzimních barvách.
    Měj hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, spadané listí kolem modelky Sáry už evokuje podzim. Já myslím, že i k vám se pomalu plíží. Doufejme, že říjnové dny budou stejně teplé jako ty v září. :o)
    Přeji hezký týden. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, napadlo mně hned, že Sára je nejbarevnější a že hledání barev na zahradě nebude nutností.😀 Ale krom Sáry se ti krásně vybarvil mahon a i listí už mění barvu.
    Měj hezké podzimní dny. 🍂🍀

    OdpovědětVymazat
  7. Týýýý jó to je skvělá čičina, nádherné fotečky ⚛ ღ ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Marti,
    články se Sárinkou mám moc ráda, je to krásně zbarvená kočička:-D
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.