sobota 9. října 2021

květy podzimu - výzva


Možná je název v mém případě vzhledem k fotografiím trochu zavádějící, ale u nás letos ještě pořád kvetou růže a pelargonie, takže jsou to v našem případě květy podzimu. 
Já vím, růže tady na blogu mám teď pořád a možná už je to otravné, ale nic jiného už nám na zahradě nekvete. Tedy kromě truhlíků s pelargoniemi. Ještě jsme ani nedojeli do zahradnictví, abychom mohli do truhlíků vysadit podzim. Navíc nemám samozřejmě volné truhlíky. 
Doufám, že nedopadneme jako vloni, kdy na nás téměř nic z podzimu v zahradnictví nezbylo. Ale není nějak čas a vidím to kolem sebe, aspoň tedy v naší rodině úplně stejně. Všichni máme moc práce. 
Možná je to proto, že se po roce otevřela stavidla svobody a všichni toho chceme využít.
Tak dnes se přidávám k výzvě Jarušky na téma druhé: Květy podzimu
Foceno tento týden v úterý nebo ve středu.
Mějte pěkný růžový den. 

My dnes máme rodinnou sešlost a slavíme narozeniny v předstihu. Vždyť říkám, že je moc práce a u nás všichni pracují někdy i o víkendech, takže najít vyhovující termín je prostě celkem těžké.










8 komentářů:

  1. Marti, z tohoto důvodu mám truhlíky dvoje - muškáty mám v říjnu vždycky nejkrásnější :o)
    Tvé růže jsou skutečně nádherné!
    Přeji příjemnou sobotu. I já jsem pozvala děti a mamku na svíčkovou - přijedou volit, tak proč toho nevyužít!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marti moc krásně Ti to ještě kvete. I mně na záhonku kvete růžička i když nevím, zda ji dnes ranní mrazík už nespálil. Krásně jsi fotila a potěšila jsi mě moc hezkými fotografiemi. Děkuji Ti za účast a přeji Ti krásné dny se sluníčkem.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, krásné fotografie. Růže ještě kvetou i v Jihlavě, kochala jsem se jimi při procházce městem. Ty vaše jsou nádherné. I muškáty mají ještě plno květů.
    Přeji krásný den s rodinou.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou to hezké fotky, to se "někdo má", že si to nafotí na zahradě. Já pěstuji jen jednu růži pod balkonem + pár květin k tomu. Muškáty je škoda ještě likvidovat.
    Přeji slunečný den. ☺

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, růžičky jsou hezké. Nám už na Vysočině skoro všechno podlehlo ranním mrazíkům. Budu mít problém nafotit pár slušných fotek...
    Hezeký slunečný víkend

    OdpovědětVymazat
  6. Foto s růžemi a pelargoniemi jsem nedala,myslela jsem si, že to být nemůže. Jsou však krásné a opravdu i u nás ještě kvetou úžasně.👍

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, ty Tvoje růžové růže stále obdivuji. Moc by se mi líbily i u mně v zahradě. Hi,hi. Je úžasné, jak stále kvetou.
    Přeji fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, zdravím. Krásné růže a ještě krásnější jejich barva. Často píšeš, že nejsi žádný velký zahradník a taková nádhera! Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.