neděle 10. října 2021

pár včerejších momentek


Tak včera jsme se konečně zase sešli v plném počtu k předčasné oslavě dvou narozenin. No, vzhledem k tomu, že já mám narozeniny až za deset dní a Tereza za čtrnáct, bylo to předčasné, ale jinak bychom se těžko sešli. Tereza si uvědomila, že slavíme 36 a 63, mně to ani nedošlo, jak jsme se krásně sešly. Téměř jsem nefotila, tak jen pár momentek. Scházeli jsme se postupně během dne, ale nakonec jsme spolu společný čas strávili. Ovšem zapomnělo se i na přípitek a byl trošku chaos, ale to už stejně při těchto sešlostech bývá. Sára utekla ven už při první várce návštěv, protože čtyři děti a tolik dospělých bylo na ni moc. Opět se mi nepovedlo ji seznámit s Bedřiškou, se štěnětem, minule před ní utekla do domu do patra a tentokrát se ani nepotkaly. Sára se vrátila radostně, až byli všichni pryč a ještě se doma neustále rozhlížela a my jsme ji museli uklidňovat, že už jsme sami. Neustále ovšem všude čichala a snažila se přeznačkovat čumáčkem pach Bedřišky. Lindina Bedřiška tedy už nevypadá jako malé štěňátko, hodně vyrostla, ale brouček malej je to furt. Na focení mi tedy nechtěla postát, furt se držela paničky. 



Dostala jsem samozřejmě dárky a některé vám představím někdy příště, protože jsem nestihla nafotit.
Dětem jsme koupili vyškrabovací notesy, které jsou tedy úžasné a děti vyškrabaly nádherné obrázky. Možná si ten notes koupím taky. Kdyby se vám líbil, tak jsme koupili na Eva.cz, dá se i přes net, já jsem přes net objednala a vyzvedli jsme osobně, protože je v Mělníku prodejna, kde často nakupujeme.
Níže jsou krásná dílka dětí, většina tady ten notes samozřejmě zapomněla, ale já jsem aspoň mohla ráno nafotit, na koho jsem v tom příjemném chaosu a zmatku zapomněla.
Takže dnes ze soboty opravdu pár střípků.
Mějte pěknou neděli.




Doufám, že to nepopletu. Myslím, že první dva namaloval Tomášek, jako jediný dva obrázky. Další je od už naší velké Lucinky, pak následuje Lolinka a poslední je Alánek, to je ten obrázek, který jsem fotila až ráno při  jiném světle. Všechna dílka mi přijdou úžasná.






10 komentářů:

  1. Marti, hezké fotky z oslavy. Je prima, že jste se všichni sešli. Bedřiška je roztomilá a Sára se s ní časem určitě seznámí. Líbí se mi vyškrabovací notesy. Možná je objednám našim dětem.
    Měj pohodovou neděli.

    OdpovědětVymazat
  2. Měli jste pěkné setkání. Notesy se mi líbí a určitě i já bych si vyhrála.
    Hezkou neděli u vás, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti,takové setkání potěší a do našich žil vždy hodně novou sílu do života.🍀Moc hezké fotky a nápad s tím vyskrabavacim sešitem.🍀 Zdraví a štěstí,taky pohodu oslavencům 🍀🌹🍀

    OdpovědětVymazat
  4. Marti - krásné rodinné setkání. Věřím, že jste si užili vzájemnou blízkost a pohodu. Sešit je dobrý nápad - určitě jej také vnoučkovi pořídím.
    Přeji ti hezké podzimní dny a hodně zdraví a štětí tobě i Terezce.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, přeji krásné narozeniny, hodně zdraví a štěstí a jen samé dobré zprávičky.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, je fajn, že jste si na sebe našli čas a oslavili vaše nadcházející narozeniny. Vím, jak je to s tím časem těžké. Obrázky jsou kouzelné, děti jsou moc šikovné.
    Přeji hezkou neděli. D.

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, nás je méně a najít termín, který se hodí všem je hodně náročné. Moc ti přeji, že se to povedlo.
    Ty obrázky jsou skutečně parádní!
    Měj příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, u nás se taky termíny skládají těžko, hlavně díky synovi a jeho přítelkyni, protože syn pracuje v podstatě v nepřetržitém provozu, navíc trémuje i hraje fotbal, slečna má koně... A pokus dát to dohromady ještě s bráchovou rodinou je mission impossible, protože synovec dělá večer, brácha na směny... Takže taky málokdy slavíme na přesné datum :)
    Dopředu přeju všechno nejlepší k narozenimám a hezk nedělní podvečer

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké, stále je co slavit. Hlavně, když se podaří dát rodinu na chvíli dohromady.

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, zdravím. Přeju Ti všechno nejlepší k narozeninám ! Notesy jsou bezva nápad, asi zas objednám pro holky... A ty kresby v nich se mi líbí všechny. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.