úterý 12. února 2019

někdy to tak je


Možná to znáte taky. Nebo určitě to znáte. A pokud ne, nechci to vědět.
Někdy si něco koupíte a zjistíte, že je k tomu ještě zapotřebí něco dokoupit, takže se vám původní model trochu prodraží.
Už jsem se tady přiznala několikrát, že po nehodě jsem změnila velikost oblečení z 36-38 na 40-42. Nějak extra se tím netrápím, dolů to nejde kvůli práškům, které musím brát, i když jím normálně a cvičím každý den, pokud mi to moje bolavé tělo dovolí. 
Nějak extra se tím netrápím, i když to není moje tělo. To ovšem znamená, že občas musím změnit šatník, páč některé věci na sebe prostě nenarvu. 
Teď jsem si koupila pár zajímavých kousků a tentokrát nic nevracela. 
Na blog oblečení moc nedávám, možná bych mohla udělat módní okénko.
Jednou z nich je zajímavá černá blůza, tedy top s dlouhými rukávy, které jsou průhledné a taky se mi líbil střih. 
Vyzkoušela jsem si, padlo jak ulité, líbilo se i mému muži, ale já jsem zjistila, že tomu něco chybí. Rychle jsem si v hlavě probrala všechny svoje náhrdelníky, přiznávám, že je nosím většinou jen v létě, a zjistila jsem, že se nic nehodí, vše je stoleté, okoukané, no zkrátka, musím se podívat po něčem zajímavém. V takovém případě vím, kam jít a Fler mě nezklamal. 
Objevila jsem tento šperk s minerálem hematit a je úžasný a byl ve slevě. 
To se samozřejmě líbilo i mému muži.
Mám radost. Nic takového už jsem si dlouho nekoupila a na Fleru nakukupuju pořád, 
ale hlavně dárky, které čekají na představení na blogu, až přijde jejich čas.

P.S. Model je ještě zmačkaný a má i zatím neodstřiženou cedulku. 
Mějte pěkný den. 
Já rychle beru diktafon a foťák a letím do muzea na pracovní schůzku. 
Dnes trochu rychlovka. 
Rychlé focení, rychlé psaní.

23 komentářů:

  1. Marti, líbí se mi halenka i šperk. Obojí jsi dobře vybrala. Na Fleru se dají koupit krásné kousky.
    Přeji krásný den. Růža

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem to samé.Teď jsem objevila v bazaru šmuk v vínové barvě a za tři dny už k němu mám umotanou čepici.Musíme si dělat radost.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc prima jsi nakoupila. Halena i náhrdelník se mi hodně líbí. Koukla jsem na Fler a raději jsem se vrátila, protože bych nakupovala a já jsem si tento měsíc dala zákaz :-).
    Ale vrátím se tam, vrátím.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já většinou kupuju něco do domu anebo dárky a žádný šperk pro sebe jsem si už dlouho nekoupila kromě náušnic. Měj pěkný večer.

      Vymazat
  4. Marti, myslím dobrý nákup - obě věci se mi líbí!
    Pobavil mě tvůj úvod - značkové šaty za zlomek původní ceny ovšem chtěly nové prádlo - to byla trochu pecka :o)
    Měj pohodový den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ano taky si vzpomínám na šaty ze dvou tisíc na pětikilo a k tomu podprda za tisíc pět set :-) To moc dobře znám. Měj se hezky.

      Vymazat
  5. Sice nemám příliš v oblibě černou, ale v šatníku by i tak neměla chybět, jsou příležitosti kam se vyloženě hodí, takže halenka se mi líbí! A šperky? Ach, před lety jsem si dala zákaz :o))-ale proč ho občas neporušit. Já si zrovna tento týden naobjednala bavlněná trika, protože je nejvíce nyní využiji. Ještě čekám balík z Bushmana :o).
    Teda nevím kde Helenka četla úvod o šatech?? Marně hledám :o)))).
    Měj se Marti hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, asi jsem to špatně napsala - Marta píše o prodražených nákupech obecně, ty šaty, to je moje vlastní nedávná zkušenost :o)
      Pa, H.

      Vymazat
    2. Alenko, Helenka ti už odpověděla a já jsem si šperk kromě náušnic nekoupila léta. Já mám černou naopak moc ráda, i když teď už si ji kupuju míň než dřív a tenhle top se mi líbí i pro svoji všestrannost, hodí se i k džínám a i na slavnostnější příležitost. Trika moc nenosím. Měj hezký večer.

      Vymazat
    3. Jo takhle Helenko, no to mi nedošlo :o))).
      Marti, já trika moc ráda nosím na doma a pak hlavně je potřebuji na túry, výlety, do přírody, takže je dost unosím. Jen ta bavlna se pokazila, už ta kvalita není jako dřív.
      Hezký večer.

      Vymazat
    4. Alenko, no jo ty seš sportovec. To já nikdy nebyla, ale samozřejmě občas trika nosím.

      Vymazat
  6. Marti, nádherná halenka.Já sice černou nemusím, jen do divadla atd.Je vidět,že máš vkus.Přeji hezký zbytek dne.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, já naopak černou miluju, jak jsem psala už výše a byly doby, kdy vládla mému šatníku, teď už ji kupuju míň. Měj hezký večer.

      Vymazat
  7. Marti, hezké kousky sis pořídila, líbí se mi. Přeji krásný večer. D.

    OdpovědětVymazat
  8. Náhrdelník sa mi veľmi páči a blúzka tiež ... Nech sa ti obe veci dobre nosia a cítiš sa v nich dobre ... Čierna je tiež moja obľúbená, len nikdy nesmie chýbať niečo v jasnej farbe na oživenie ... Marti, prajem pekný večer ... L.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám černou docela ráda, takže myslím, že by se mi tvá novinka v šatníku líbila. Ale já si oblečení nerada kupuju (tedy spíš nekupuju) přes net - musím si ho osahat, vzít do ruky, vyzkoušet. Jinak si ani nedokážu představit jak to na mně bude vypadat. Takže mi nezbývá, než vyrazit do obchodů...
    A řetězené nákupy taky znám - zlevněná blůzka za pár korun ... A k tomu nová podprsenka a korále, to vše asi za čtyřnásobek ceny blůzy :-D
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, mít novou halenku a nemít k tomu vhodné korále? to by tedy nešlo. Chápu!
      Mám plnou krabici bižuterie a náušnic - kdysi jsem objevila paní, která je vyráběla, za pár halířů jsem si koupila 10 párů knoflíků s poutkem, ty paní odštípla a nalepila mi je na klipsy a mám už léta desatery náušnice.Celé to stálo asi 110 Kč.
      Černé, červené, fialové a modré, mám na střídačku.
      Jo, marnivost, to je moje.
      Jiřina z N.

      Vymazat
    2. Stáni, jak víš, já už nakupuju oblečení přes net nějakých možná deset patnáct let a jen občas vracím. Úplně jsem si odvykla kupovat jinak. Měj pěkný den.

      Vymazat
  10. krásný kousek oblečení i šperku, líbí se mi jak je obšitý korálky. Já na Fleru nakupovala tento týden poprvé a to tam mám už 6 let profil. Měj vlídné dny a děkuji za tvé návštěvy. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, přesně to mě zaujalo, kámen obšitý korálky. Měj se krásně.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.