čtvrtek 7. února 2019

zas to začíná





Sotva skončily vánoce, už zas nakupuju dárky k narozeninám. Naše rozvětvená rodina pokrývá téměř celý rok. Ale začínáme až v dubnu, kdy Lolinka oslaví velmi významné výročí a to předělových šest let.
No a já už nakupuju. Jakmile něco objevím, tak to hned koupím. 
Lego je věčné a vděčné. Už naše děti lego milovaly, i když v té době nebylo všude, kam se podíváš jako teď a bylo dost drahé, ale i tak jsme jej koupili.
Naše vnoučata mají kostiček tohoto druhu a tématických sad spoustu, ale při každé naší návštěvě na lego vždy dojde. Je k nezaplacení.
Stephanii jsem objevila začátkem ledna při jiném nákupu na eshopu Lidl, ale než jsem se rozhoupala dát na blog, už ji nemají, ale najdete tam jiné druhy, proto sem dávám odkaz.
Puzzle 3D jsem koupila před vánoci starším vnoučatům rovněž tady a prezentace už na blogu byla. Lolince se puzzle líbilo, ale bohužel už přesně tyto známé stavby neměli. Bylo mi to líto, ale říkala jsem si, že určitě dorazí anebo je objevím jinde.
Po masážích v Roudnici jsme šli na malý nákup do Lidlu a tam jsme ještě objevili toto poslední. Měla jsem radost jako malé dítě.
Ještě mám na cestě zajímavou knihu. Tu představím, až dorazí.



P.S. Jo, a já si taky ráda hraju s legem, tak na tohle se těším.
Tohle je stavba při Štědrém dnu na Tři krále, kterou během chvíle postavil sedmiletý Tomášek a Lolince se to moc líbilo.

20 komentářů:

  1. Nádherné dárky!Právě s narozeninami v únoru začínáme.Hezký čtvrtek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné dárky. Také někdy nakupuji dopředu, když vidím něco pěkného. Naše vnučka má dnes svátek, ten oslavíme v neděli. A 27 února bude mít čtvrté narozeniny. Jedeme na vlně Elsy z ledového království. Mám pro ni malou Elsičku a z Lidlu kouzelný batůžek a povlečení na poste, samozřejmě také s Elsou.
    Lego je vděčný dárek, děti si s ním hodně vyhrají. Naše děti mají Lego Duplo, hlavně železnici a vláčky.
    Marti, přeji hezký den. Růža

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži, já jsem dřív nikdy nenakupovala dopředu, to teprve až teď, abych měla rozděleny finance, protože máme také v jednom měsíci troje narozeniny, či vícero narozenin po sobě. Dřív jsem neměla potřebu to řešit. Měj se krásně.

      Vymazat
  3. Lidl s e-shopem vážně zabodoval, jen bych brala osobní vyzvednutí na prodejně, ale je mi jasný, že by se z toho pak prodavačky zbláznily. Dárky mi přijdou, že kupuju celoročně taky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi, sice se nedá vyzvedávat osobně, ale vracet jo bez problémů a bez placení poštovného. Mají v každém městě kontaktní místa. Měj se krásně.

      Vymazat
  4. Marti, já mám Lidl eshop taky ráda. Zatím nezklamal :) Vlastně mám ráda i kamenný Lidl. Nakupuju převážně tam. Líbí se mi sortiment a mám ho i po cestě z práce domů...
    Dárky jsi koupila moc pěkné, to bude určitě radosti .)
    Měj prima den, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, já už do kamenného moc nechodím, větší výběr a v klidu je na eshopu, ale občas při nákupu jídla si taky něco prohlédnu a občas i koupím. Měj hezký večer.

      Vymazat
  5. Hezký dárky.My už kupujeme nejmladší vnučce.Jinak ostatní jsou už všechny skoro dospělé.Ta Stephanie by se mi šikla.Měj krásný zbytek dne Marti.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, no my si to ještě užíváme, dokud jsou malí. Měj pěkný zbytek dne.

      Vymazat
  6. Marti, hezké předzásobeníčko :o). Já mám čas, vnoučata slaví až na podzim, přesto jsem lehce připravená na svátky jara.
    Měj se hezky, týden zase skoro pryč, tak to letí. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já jsem dřív takhle dopředu nenakupovala. Nebyl na to čas a nemusela jsem se zabývat financemi. Užij si víkend.

      Vymazat
  7. Marti, musím souhlasit - Lego je věčné a vděčné! 3D puzzle jsem taky měli, Adam ho miloval! Krásné dárky!
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, užij si víkend. A 3D puzzle jsem objevila teprve před těmi vánocemi.

      Vymazat
  8. Já dárky kupuju na poslední chvíli, protože nákupy neudržím nikdy dlouho v tajnosti, tak když chci překvapení, nic jiného nezbývá.
    Prostorové puzzle jsem nikdy nestavěla, to si snad budu muset nějaké koupit a vyzkoušet to.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáni, já jsem to taky dřív tak měla, když byli všichni doma, teď už to vydržím. Měj pěkný víkend a odpočiň si.

      Vymazat
  9. Tak toto ja obdivujem .... Keď niekto kupuje darčeky postupne, dopredu a je pripravený ... Tiež si hovorím, že ak niečo vhodnú uvidím, kúpim a bude sa niekomu hodiť ... Som ale v tomto neporiadna ... Ty si kúpila veľmi pekné darčeky, určite sa deťom budú páčiť ... Marti, maj sa dobre ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laury, už jsem psala výše v komentářích, že to tak mám teprve teď, dřív jsem na to byla lempl. Měj se pěkně.

      Vymazat
  10. Sem tam nějaký dárek v předstihu koupím, ale už to není v takové míře jako dřív. Vnoučata už jsou ve věku, kdy raději k malé drobnosti dostávají obálku.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, taky nás to čeká, tak si to užívám, dokud ještě můžu. Měj hezký zbytek dne.

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.