neděle 17. prosince 2023

adventní střípky...




Letos se povedlo a mám růžovou vánoční hvězdu. Každý rok dá celkem shánění v barvě růžové nebo bílé. Mám je raději než klasickou červenou. Žádný rok na našem štědrovečerním stole nechybí živá kytka, už je to tradice.
Ještě přidávám pár střípků z adventní výzdoby našeho domu. Letos ji můj muž kvůli mým berlím dělal v podstatě sám, tak je o kapku chudší než jiné roky, ale nevadí. Já jsem v podstatě jen dekorovala adventní svícen, který je letos jiný. Koupila jsem v DM drogerii svíčky ve tvaru domečků a zasadila jsem je do živého věnce, který sice opadává, ale krásně voní. Na fotografii svítí 2 adventní svíčky, i když je dnes už třetí adventní neděle. Já je zapaluji až na večer, takže tři budou teprve svítit. 
Ty poslední fotky světýlka ve tmě jsou ze zahrady a vidíte je i přes okno kuchyně na předchozích fotkách.
Mějte pěknou třetí adventní neděli.








5 komentářů:

  1. Máte to hezké Marti. Já mám letos přípravy složitější, protože ani nám se nemoc nevyhnula. Tak že se věnuji hodně péči o manžela, který je upoutaný na lůžko, a hlavně si přeji, aby se uzdravil. Tak že všechno letos zůstalo na mně.mej se moc pěkně a užívej si adventu.

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš, já jsem si ještě vánoční hvězdu nekoupila. Tvoje růžová vypadá moc hezky.
    Světýlka vám vytvářeji správnou předvánoční atmosféru.
    Měj se hezky a měj klidnou třetí adventní neděli, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Vija
    Ani u nás ještě vánoční hvězdu nemáme, chci nám koupit i hvězdník do vázy, snad se podaří. Svítíte moc hezky. A domečky v adventním věnci se mi moc líbí. Měj klidnou stříbrnou neděli. J

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, i přes to, že se nemůžeš plně věnovat dekorování, máte to hezké. Myslím si, že jste šikovná trojka. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná hvězda, kouzelné domečky! Pro atmosféru nemusí být nazdobený každý kout...
    Marti, měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.