pátek 29. prosince 2023

svátky se Sárou


Sára dostala pod stromeček krabici svého vánočního cukroví a malou hračku se šantou. Hračka ji zajímala chvíli, ostatně jako všechny hračky, má ráda jen udičky s peříčky, protože to si s ní musíme hrát. Pak ji zaujala ta vánoční krabička, do které si vlezla. Čím menší, tím lepší. Odehrálo se to tak rychle, že jsem si neuvědomila, že bych měla použít blesk na naši tmavou Sárinku, takže fotky nic moc.
Ovšem největší vánoční zábava byly vánoční papíry po vybalených dárcích.






Toto je Sářin vánoční dárek a trochu jiné vánoční cukroví.






Pár tipů na dárky pro dospělé - kosmetická sada kniha. Bohužel jsem nefotila, takže použité fotky jsou z webu a třeba se někomu hodí jako nápad nejen pod stromeček. Většina z obdarovaných se nachytala na to, že je to kniha, ale o to bylo větší překvapení. Narazila jsem na tyhle dárky úplnou náhodou a hned mě zaujaly. Mužům jsem koupila fotbal a ženám mazlíčky podle preference, celkem pět knih. Na eshopu  Kosmetická sada kniha najdete spoustu dalších témat a na každém obalu vevnitř je nějaký příběh či storka k danému tématu.



Další dárek, který udělal radost, je hrací skříňka s černým sypaným čajem s kousky ovoce. Čaj je kvalitní značky a nádherně voní. Na některých webech jsou i hrací skříňky bez vánočního tématu. Já jsem nakoupila tady BASILUR Music Concert Christmas plech 100g | Knihkupectví BOOKTOOK.

Na Slevomatu nakupuji často, ale už jsem tam nebyla několik měsíců a ani jsem o tom neuvažovala. Ale přišel mi email, že jsem tam dlouho nebyla a že mám tedy dárek 100 Kč na nákup. Tak jsem se tam koukla ze zvědavosti a každému ještě koupila dózu se směsí oříšků. Dárků bylo spoustu, ale já jsem vybrala ty, co by vás mohli třeba zajímat. 
Mějte klidné dny.

4 komentáře:

  1. Marti, Sára dostala stejnou krabici jako Aaron (ten tedy tu pro pejsky). Na ty sady pro milovníky čehokoli jsem taky někde narazila, moc se mi líbí ten čaj. A ořechů, těch není nikdy dost...
    Měj příjemný den. Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsem taky kosmetickou knihu - Babičce :-). Líbí se mi ten hrací čaj.
    A i ty sady pro domácí miláčky jsou bezva.
    Měj pěkný den, Marti !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, vánoční cukroví pro Sáru je super, to jsem ještě neviděla...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za milé komentáře, které mi zde zanecháváte. Díky za váš čas.